Category: Komputer & Gadget

Clone Handphone & Gadget

Pergh!!!! memukau mata kan color gold ni..nak pakai iphone ori tapi x mampu?jgn risau kat sini admin ada jual iphone 6s plus superking..body sama mcm original.. fingerprint pun ada..condition tiptop 100% mcm original..beli yg clone pun dah puas hati sebb rase mcm pakai iphone ori..student yg tak mampu pun leh pakai tak payah nk keluar duit ribu2..apa tunggu lagi?jom ajak member2 grab satu…

Clone Hp & Gadget

Pergh!!!! memukau mata kan color gold ni..nak pakai iphone ori tapi x mampu? jgn risau kat sini admin ada jual iphone 6s plus superking..body sama mcm original.. fingerprint pun ada..condition tiptop 100% mcm original..beli yg clone pun dah puas hati sebb rase mcm pakai iphone ori..student yg tak mampu pun leh pakai tak payah nk keluar duit ribu2..apa tunggu lagi?jom ajak member2 grab satu…