SOALAN YANG AGAK MENARIK


[Ad] Tempah Web Perniagaan Anda / System Affiliate

Ade prospek bertanyakan saya 1 soalan yang agak menarik. Soalannya:

Saya pengguna simkad Maxis tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat??

Jawapan saya:
BOLEH!! Amat dialu2kan.Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah bayar RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.

Prospek:
Eh!! Bagaimana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak memang menarik!!

Jawapan saya:
Ya tuan. Memang menarik.Anda sekarang pengguna Maxis kemudian perkenalkan pada org lain pengguna Maxis,Umobile,Celcom,Digi,Redone dll.Jika mereka daftar dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat upah sebanyak RM5 seorang kerana perkenalkan web Autonetwork ni pada orang lain.Duit upah tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunan adlh berdasarkan Sistem Matrik
1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000
Bayangkan pendapatan anda jika semua upgrade 27,000 X Rm5 = RM135,000 best ke best??!

Prospek:
Lagi 1 soalan tuan.Bagaimana nak dapatkan prospek sebegitu ramai! Saya kena kerja sorang lah yer??

Jawapan:
Itu dinamakan TEAMWORK.Salah satu sebabnya kita akan mendapat spillover/limpahan downline dari upline anda hanya diberi percuma sahaja.PERCUMA yer tuan.Sebab tu pentingnya UPGRADE VIP jika nak limpahan/spillover downline.Dalam pada masa yang sama, anda membantu network anda juga jika ada spillover, maka prospek tersebut akan jatuh ke bawah mungkin di level 2/3..tak menarik ke tu tuan??

Prospek:
Ok tuan..terima kasih untuk info.Saya join!!

Saya:
Sama2 tuan.Kalau boleh join guna simkad TONE EXCEL terus tuan.Lagi meroket Sambil2 dapat INCOME AKTIF, sambil tu dapat INCOME PASIF

Klik sini tuan:
sila gunakan gmail..

http://teautonetwork.com/3741?buka=daftar

  • NAME: duan
  • NoTel: 0105415822
  • WEBSITE: Website Link
  • COUNTRY: Kelantan

daftar-percuma

Cuma bermula dengan RM10.00 sahaja..!


Kunyah-Kunyah dah KUAT


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *