Antara kesilapan biasa yang kita buat bila nak sharing.

35

🍹 Tidak adil kepada prospek.
🍴 Selalunya kita memilih org untuk share.. Tengok orang nie macam tak boleh,tengok orang tu macam tak minat,belum cerita lagi dah bertanggapan macam-macam.

🍹 Elakkan guna ayat@perkataan join dengan saya@masuklah bawah saya.
🍴 Cuba betulkan ayat tu sikit, gunakan ayat contohnya:
” mulakan program bersama saya ”

🍹 Cepat marah@frust bila kena reject@tak dapat closed prospek.Atau prospek tak jadi daftar.
🍴 Biasanya memang kita akan rasa macam nie,,belajar kawal emosi,cuba berada dipihak prospek ketika mereka menolak untuk mulakan perniagaan bersama kita..mungkin bukan hari ini,rezeki utk kita dan dia belum sampai…in syaa Allah ada sinar harapan nanti.

🙇 Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membantu kawan-kawan semua.Selamat berjuang….🏇🏇🏇

4 Responses to Antara kesilapan biasa yang kita buat bila nak sharing.

  1. che mohd sobri bin abdul rahman says:

    saya tak tahu di mana kita hendak mula bercakap tentang produk.

  2. Sya nk mngiklankn dn mempromosikn prdok mknan iaitu pizza Malaysian italian,juga mncari rakan kongsi

  3. Sya ingin mnjana lebih income utk meluaskn lg perniagaan pizza Malaysian italian agar terkenal di merata tmpat.

  4. Marilah bersama mnjana pendapatan bersama saya di dananiaga2u.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.