“…LEPAS TAMAT PKPP HUTANG YANG ADA WAJIB DIBAYAR . NI CARA AKU SETEL MASALAH HUTANG LEBIH RM10K…”

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Aku kerja makan gaji.. hujung bulan gaji cukup makan jer. Tak cukup untuk tanggung kos anak bini, rumah, komitmen bagai. STRESS!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sampai satu tahap, aku rasa agak susah nak bertahan dengan gaji ni. Kalau berlanjutan macam mana aku nak tanggung kos belanja harian, hutang sana sini lagi tak bayar!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
So.. aku usaha cari jalan lain untuk tambah income.. Dipendekkan cerita, aku pun dapat info tentang “Bisnes Shopee!”
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Bisnes Shopee ni tak susah dan tak banyak kerja nak buat, tak perlu nak update post menjual tiap-tiap hari kat facebook, tak perlu kejar customer kat whatsapp..
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah sekarang masa aku lebih banyak layan anak bini kat umah, rezeki pun semakin bertambah, mampu beli kereta, rumah idaman dan paling best hutang aku dah setel!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Aku percaya semua ni asbab usaha keras aku cari jalan penyelesaian tanpa putus asa dan buat pelaburan untuk dapatkan ilmu..
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Berbalik pada bisnes Shopee tadi.. aku hanya jual barang yang biasa orang jual macam pakaian dan supplement. Tapi ada 3 teknik special yang aku pakai yang buatkan sales aku laju & income aku melonjak naik!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah, sekarang income aku dari Shopee maintain dapat RM3000 – RM4000 seminggu & income setahun aku mencecah lebih RM100,000. Buat Part Time je. Ok la kan tu, boleh nyimpan untuk belanja..
‍‍‍‍‍‍
‍‍‍‍‍‍
Mana tau rezeki korang dalam sebulan dua dari sekarang dah boleh hit income 4-5 angka kan . Yang tengah struggle nak kawin tu boleh buat boleh kumpul duit kawin kan.? Aminnn.. Terus rebut peluang emas ni depan mata!

‍‍‍‍‍‍sifuash.com/freegoldbar/?ref=Kerjaya

Perfume Mulut

“Duduk jauh pun bau mulut wangi”

Dulu nak bercakap dgn orang terpaksa duduk jauh jauh, terpaksa tutup tutup mulut, terpaksa kunyah gula gula dulu, terpaksa kunyah kunyah chewing gum.

Sekarang, senang! Spray spray je hilang bau! Bukan setakat hilang bau je, mulut pun jadi wangi.

WANGIAN ROSE

Jom tingkatkan keyakinan diri anda dgn #noraessential!

Sebotol 30ML 400× Spray TAHAN 3 BULAN !

Income Tanpa Menaja

HIBAH NETWORK
Sistem affiliate ini direka untuk memberi Hibah/Gift/Hadiah kepada Pembeli Iklan. Hibah ini tertakluk kepada beberapa syarat dan ianya adalah tertakluk kepada perubahan.

Bila nama anda TERPILIH untuk menerima Hibah, komisen RM5.00 akan di masukkan ke ewallet anda.
Anda juga menerima RM5.00 – untuk membina Unit Hibah seterusnya.
Makin banyak Unit Hibah anda, makin tinggi peluang anda menerima Imbuhan Hibah dari System Affiliate ini.
Agihan Hibah adalah hasil dari belian Tapak Iklan di IklanPadu.com. Makin banyak pembeli, makin tinggi peluang anda.

iklanpadu.com/jaguh4
iklanpadu.com/jaguh4

Guna Apps Dapat Wang

Kalau korang nak cari pendapatan tambahan boleh la install app “Cashzine”.
App ni bagus terutamanya kalau korang suka baca info² terkini. Setiap kali baca, akan dapat coin. Coin yang terkumpul, boleh ditebus menjadi tunai dan bank in ke dalam akaun bank.

Cara-cara untuk mendaftar:
Untuk install:
Klik link ni:
helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe_EN.html?2918212&fbclid=IwAR2HX0RI4Rc88vYgGExP91IubWs0I27IfVtKjUKr3N1m6m-k4a1srxtgG20

Atau cari di App Store/PlayStore aplikasi “Cashzine”.

Lepas dah daftar, pergi dekat bahagian ‘Me’ dan klik ‘Enter Invitation Code’ dan masukkan kod 2936232 untuk mendapatkan 8000 coins secara percuma.
Boleh start pilih artikel untuk dibaca dan mula kumpul duit.

Maklumat lanjut:
bit.ly/bacaduit

Carian iklan dari Google :

  • buat duit live be
  • buat duit live com