TONE EXCEL TUNE TALK

Kau kata nak berjaya, nak ubah nasib kluarga, nak bantu family, nak ringan kan beban mak ayah /suami. Tapi bila ajak keluarkan rm100 sekali seumur hidup dan tukar telco skrg yg tak pernah bgi apa2 kat awak ke Tone Excel itu pon susah.. tak suruh tukar rumah, handphonne, kereta atau lain2 pon. No boleh kekal. Dah ramai berjaya dengan Tone Excel.

Sis boleh ajar awak. Dari A-Z . Sis akn bgi tunjuk ajar. Huhuu. Pm sis 0124402639

ONEXOX JIMAT 50% BILL TELEFON ANDA

Kenapa Anda Perlu
Tukar Sim OneXOX?

Bagaimana Kami
Selesaikan Masaalah Anda?

“Kini anda tidak perlu bimbang dan risau lagi. Kekecewaan anda akan kami ubati dengan jimat.”

Tempoh Sah Kredit Sehingga 2 Tahun 4 bulan.

Kadar Panggilan Serendah 5 Sen voice mail.

Kadar SMS Serendah 2 Sen dan Percuma 1800 SMS

Internet Berkelajuan Tinggi (High Speed) Tanpa Sangkut Buffer. Duit tak kering tanpa Terma “Pay Per Use”..

Panggilan 6 Sen Seminit Untuk 10 Nombor “Family & Rakan” Semua Rangkaian.

Program “User Get User” Ganjaran 6%. Setiap kali rakan anda topup, anda dapat 6%.

Ada Henfon Ada Duit

Kepada semua pengguna Henfon, tak kira Henfon Mahal @ Henfon Murah..Tak kira apa jenis Telco yang sedang anda pakai sekarang..Jangan sesekali hadkan penggunaan Henfon anda hanya kepada membuat panggilan, kirim sms, whatsapp, wowapp, wechat,telegram dan lain-lain lagi..tak lengkap kalau Henfon hanya kuarkan duit dari poket poket anda sahaja…Sebaliknya biarkan Henfon anda memasukkan duit ke dalam akaun bank anda pulak..rasanya tak rugi kalau mencuba, kerana kita dah guna Henfon lama..bertahun-tahun lamanya…kini ada peluang dengan mengeluarkan RM20 sahaja dari poket anda untuk platform autonetwork.. biar kita rugi sedikit, jangan kita rugi banyak sebab platform ini sedang diisi tempat-tempat kosong oleh pengguna-pengguna Henfon yang lain..Klik Link segera untuk mendaftar..jangan sampai anda yang terlambat daftar platform ini.

buat duit dengan handphone

buat duit poket dengan hanya menukar simkad lama anda dengan simkad ajaib
*boleh kekal no lama atau guna no baru
*perlindungan insurans nyawa sehingga 100ribu
*topap rm30 free internet selama sebulan (dalam tempoh promosi)
*topap rm50 free credit rm20 = rm70.00
*rebate 3% dari personal topap (cth : rm10.00×3% = rm 0.30)
*setiap kali orang bawah topap dpt komisyen dari 3% hingga 13%
*komisyen yang di bayar direct msuk personal account
*topap sambil kumpul point
*point bleh tukar dgn tiket flight air asia / smartphone / smartwatch
*diskaun 3% hingga 30% jika menginap di tune hotel

****sendiri huna dapat duit
****orang lain guna pun dapat duit
****zaman makin moden , dunia makin maju.. semua perlu duit , duit dan duit

Carian iklan dari Google :

  • buat duit dengan handphone

G17 N8250 WhatsApp Color Screen Dual Sim Mobile Phone

G17 N8250 WhatsApp Color Screen Dual Sim Mobile Phone:

1 year warranty by VC Telecommunication
Support T-Flash card
FM radio available
With WhatsApp application
Dual Sim Card
Great as a second or travelling phone.
Color: black, silver and gold.
Package included: G17 mobile phone, charger and handsfree.

Should stocks run out, restocking will take 21 working days.

PRICE: RM350
TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT (Utk penghantran):
NO. H/P:
Resit Bukti Bank In Pembayaran Tuliskan Nama Dan No. h/p Anda Hantar Ke WhatsApp
0166643952