Category Archives: Featured

Alat Senaman Lelaki untuk besarkan MR-P



hit counter


High-Vacuum Pump : RM100.00

   

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

 

Energy Power Pump(Mini) : RM 180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Pam Guna Air (Kawan Mandi – Bath-Ma-te) : RM180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

Krim XXL (Besar dan Tahan Lama) : RM 130.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Gambir Gold Spray (Tahan Lama) : RM100.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini


   

Carian iklan dari Google :

  • tahap keberkesanan promosi kad watsons

Krim Lelaki BESARkan dan TAHAN lama

XXL Cream For Men merupakan krim formulasi dari Austria untuk menyegarkan, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki.
XXL Cream For Men amat sesuai bagi mereka yang mempunya masaalah :

  • Cepat Pancut ( Premature Ejaculation )*
  • Zakar Kurang Keras*
  • Zakar Senang Lembik*
  • Saiz Zakar Terlalu Kecil Dan Pendek*
  • Zakar Susah Tegang*

*Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person *

XXL Cream For Men From Austria | Krim Tambah Saiz Zakar & Tahan Lama


Harga : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada


Selepas penggunaan XXL Cream For Men ini kesan yang bakal anda rasakan adalah:

  • Ianya membantu zakar anda menjadi lebih keras & padu.
  • Membantu anda tahan lebih lama bersama pasangan.
  • Mengembalikan keghairahan terhadap pasangan anda.
  • Membantu anda berseronok lebih lama dan intim bersama pasangan.
  • Membantu menambah ukuran senjata anda dengan penggunaan secara berterusan.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

 


Cara guna XXL Cream For Men dengan 3 langkah mudah
Langkah 1
Bersihkan zakar menggunakan air bersih (sebaiknya menggunakan XXL Cream For Men selepas mandi).

Langkah 2
Picit XXL Cream For Men dari tiub ke hujung jari anda.

Langkah 3
Sapukan XXL Cream For Men ke keseluruhan bahagian zakar bermula dari atas sehingga ke pangkal.
Sapuan dilakukan secara belaian tanpa tekanan ke atas zakar. Lakukan belaian selama 10-15 minit dan dicadangkan sapuan XXL Cream For Men dilakukan 2 kali sehari.

JIKA anda guna untuk fungsi tahan lama dalam hubungan sekss, cara penggunaannya adalah dengan menyapu XXL Cream For Men 45 minit sebelum melakukan seks dibahagian kepala dan bahagian bawah alat sulit. Selepas itu anda boleh cuci dan mulakan aksi bersama pasangan.




Harg
a : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada

Carian iklan dari Google :

  • Testimoni XXL
  • cara guna krim xxl
  • cara menggunakan xxl cream
  • krim panjangkan zakar melaka
  • xxl cream men cara pakai
  • xxl krim

Promosi Jualan Amal Kuih Raya untuk menampung dana Baitul Barokah

Salam Ramadhan untuk semua pelawat web kami.

Di Baitul Barokah, anak-anak dididik dengan ilmu agama, agar kenal dan cintakan Allah, juga kenal dan rindu kepada Rasulullah SAW. Disamping itu, mereka juga didedahkan kepada pelbagai aktiviti Kemahiran Hidup (Vokasional). Antara aktiviti mereka, seperti memasak, menjahit, berkebun, menternak haiwan ayam, kambing dan arnab. Bagi anak-anak perempuan, kesempatan Ramadhan ini dimanafaatkan dengan aktiviti membuat pelbagai biskut dan kuih raya.

Dengan keberkatan Rasulullah dan para kekasih Allah, sejak beberapa tahun kebelakangan ini, sambutan dari penyumbang kepada Jualan Amal Biskut Raya Baitul Barokah sangat memberangsangkan. Malah pernah stok sampai tidak mencukupi. Terima kasih ya Allah dan juga para penyumbang yang membeli borong Biskut Raya Baitul Barokah.

Sebarang Pertanyaan / Tempahan :
Pn Norhafizah
+6014-7313750 

Pastikan Beli yang ORIGINAL 😅

Akan Lancar tidak lama lagi… Income PASIF

PELUANG BISNES TERBARU BERPOTENSI MENJANA
INCOME SAMPINGAN YANG MUDAH DAN PANTAS!!!

KINI ANDA BERPELUANG UNTUK KELUAR DARI MASALAH ANDA
DAN MULA MEMBINA MENCIPTA PENDAPATAN SAMPINGAN YANG LUMAYAN!!

Siapa yang layak menjadi rakan niaga kami;

  • Orang yang malas menjual tapi nak income
  • Orang yang nak menjual produk tapi tak nak simpan stok
  • Peniaga tegar Online
  • Internet Marketer
  • Peniaga yang suka DROPSHIP
  • Peniaga yang suka Affiliate
  • Stokis produk yang dah letih keluar modal banyak tapi stok simpan bawah tangga.

 

Beli minima 1 produk RM90.00

  1. Insentif Direct Sponsor 20% – penajaan tanpa had

  2. Insentif Kumpulan, aras 2 dan 3 tanpa had.
    – Insentif Kumpulan Aras 2 = 5%
    – Insentif Kumpulan Aras 3 = 5%
  3. Weekly Profit Sharing (WPS) 10 ~ 20%
    – WPS dari jumlah jualan mingguan 10~20%
    – Anda layak menerima bonus WPS selama 8 minggu bagi setiap pembelian
    – Anda boleh menambah belian pada bila bila amsa tanpa had.
  4. Syarat Kelayakan WPS

    Contoh pengiraan pendapatan WPS .
    Minggu pertama anda menaja 1 orang anda layak mendapat 60%.
    Minggu ke 2 anda menaja 2 orang lagi. maka anda layak mendapat WPS 100%.
    Minggu ke 3 sehingga minggu ke 8 anda layak mendapat WPS 100%.*Nota : Bonus WPS di kira dari seluruh hasil jualan syarikat pada minggu tersebut.
    * Anda boleh membeli sebanyak mana anda suka produk jualan kami tanpa had.

 

Sertai kami sekarang, dan mula dapatkan pendapatan PASIF

daftar

 

Carian iklan dari Google :

  • surah al waqiah untuk murah rezeki rumi

Pam Zakar Murah


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.


BathMate Original

Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!

Bagaimanakah Bathmate berfungsi?

Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.

Fungsi Bathmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Bathmate
Semakin kerap anda menggunakan Bathmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik air.


Bathmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam Bathmate, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam Bathmate seperti vakum penyedut Bathmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna Bathmate harus memastikan pangkal zakar bersih dari bulu kemaluan


TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


STOK TERHAD


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.

TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


 

Carian iklan dari Google :

  • pump besarkan zakar termurah
  • pam zakar murah

Kami bantu Promosikan Produk Anda

Salam

Adakah anda mempunyai PRODUK SENDIRI?
buntu cara nak naikkan jualan… Nak tambah Jualan Harian??

Kami sedia bantu untuk bantu promosi dan perkenalkan produk anda ke pasaran Malaysia secara ONLINE.

Nak tingkatkan jualan
Produk kurang sambutan
Produk tidak dikenali
Jualan makin menurun
Produk ada saingan
Produk Tiruan
Cara Jual Online
Perlu web jualan online
Cara nak jual Online
Cara nak Pasarankan Online
HUBUNGI Kami : +6019-6336111 (Whatsapp)

Ejen Minyak Kambing Gurun diperlukan

Menggunakan 100% Kambing Feral yang berasal dari Baka Kambing Gurun Terbaik

Keajaiban akan dapat dirasai selepas menggunakan seawal 3 kali penggunaan secara disiplin yang berterusan.

Keajaiban Kambing yang banyak disebutkan di dalam Al Quran
Dihasilkan 100% Asli tanpa pengawet, pewarna atau minyak sintetik tiruan.
100% menggunakan herba yang diperakui Halal.
Bekalan kambing pula diperolehi dari penternak muslim yang mengamalkan sistem penternakan yang sesuai dengan tuntutan syariat.

Minyak Kambing gurun MKGking
Harga Jualan : rm60 (rm70 utk SS) termasuk kos poslaju. (60ml)

Beli 2 serentak = rm100
Beli 5 serentak = rm160 (Jadi Ejen)
Beli 10 serentak = rm300 (Jadi Ejen)

Untuk ORDER : +6019-6336111 (Whatapp Paklong)

Menegangkan semula urat & otot zakar anda yang telah lembik
Memulihkan tissue-tissue zakar
Mengelakkan ngilu ketika bersama
Melancarkan peredaran darah zakar
Merawat Mati pucuk (ED)
Membantu membesar, menguat dan menegangkan zakar
Mengelakkan Ejakulasi pramatang
Memberikan rasa ghairah
Merawat Faraj untuk wanita
Membantu mengecutkan pangkal rahim
Membersihkan dalaman faraj
Memulihkan luka selepas bersalin
Menghilangkan keputihan dan bau tak sedap
Sebagai pelincir yang halal & suci ketika bersama
Melancarkan perjalanan darah pada dinding rahim
Mengurangkan resiko kanser rahim

BAGAIMANA CARA GUNA MKG KING
KUAT & TAHAN LAMA?

Tuangkan sedikit minyak ke tapak tangan anda, sapukan di seluruh batang zakar dari pangkal sampai ke hujung.

urut perlahan mengikut panduan yang di berikan *sila rujuk cara urut zakar jurus Harimau malaya dalam pakej yang kami berikan.

Untuk rawatan faraj isteri, lebihkan sedikit minyak MKG KING di bahagian kepala zakar anda,

cara ini amat bagus untuk merawat dinding faraj dan merawat dari keputihan dan bau tak sedap.

~ Boleh digunakan bila2 masa dan dimana sahaja sebagai persediaan dan guna sekali lagi sebelum bersama untuk lebih nikmat.

Carian iklan dari Google :

  • bolehkah minyak gamat membesarkan zakar
  • sapu minyak gamat pada zakar
  • khasiat minyak gamat untuk zakar
  • urut zakar guna minyak gamat
  • cara membuat minyak panjang zakar
  • adakah gamat boleh membesarkan zakar
  • manfaat minyak gamat untuk zakar
  • Urutan besarkan zakar dgn minyak gamat
  • minyak gamat pada zakar
  • minyak zaiton dalam urutan alat kelamin
  • Minyak zaitun urutan batang
  • khasiat minyak gamat untuk lelaki
  • boleh kah miyak gamat membesar kan zakar
  • cara urut zakar pakai minyak gamat
  • minyak gamat urut konek
  • minyak untuk besarkan zakar
  • bolehkah minyak gamat besarkan zakar
  • minyak zaitun urut konek
  • ramuan bersama minyak zaitun unuk zakar
  • sapu minyak gamat dekat konek
  • Besarkan zakar guna minyak zaitun
  • urut batin guna minyak gamat
  • urut dengan minyak zaitun boleh ke besar dan panjang zakar
  • adakah minyak masak bahaya untuk mengurut zakar
  • urut zakar pakai minyak gamat
  • minyak gamat untuk zakar
  • minyak gamat untuk batang
  • cara urutan zakar tanpa minyak
  • gamat untuk zakar
  • kebaikan ubat gamat untuk besarkan zakar
  • kegunaan minyak zaitun asli untuk zakar
  • Cara urut zakar minyak zaitun
  • cara membesar zakar dengan minyak zaiton
  • Cara buat punai jadi besar guna minyak gamat
  • cara besar kan zakar guna minyak gamat
  • minyak gamat membesarkan kemaluan
  • minyak gamat membesarkan zakar
  • bolehkah urut zakar guna minyak gamat
  • minyak gamat untuk alat sulit lelaki
  • minyak gamat besarkan zakar

Spray Lelaki Tahan Lama

MINI LOVE MEN SPRAY

Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks. Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.

Anda perlukan Mini Love Men Spray sekiranya mempunyai masalah berikut:

CEPAT PANCUT

TEWAS DENGAN ISTERI

TIDAK DAPAT MEMBERIKAN KEPUASAN SEKS KEPADA ISTERI

TIDAK DAPAT MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB BATIN DENGAN SEMPURNA

Dengan menggunakan Mini Love Delay Spray kami memberi jaminan bahawa anda dapat mengelakkan dari terpancut awal. Janganlah malu untuk memesan produk ini sekarang kerana kami amat yakin masalah anda dapat diselesaikan SEGERA!!!

Testimoni Pengguna:

“Tk tuan, saya dah test malam tadi memang betullah dapat tahan lama. nanti nak order lagi bila habis. hehe”, Jai, Ipoh.

“Saya amat berpuas hati dengan product ni, berkesan dan senang nak bawa dlm poket”, Ravi, Klang.

“Bang..memang best lah..selama ni dengar je tentang barang ni..dah pakai memang perghhhh..power bang”!, Zoul, Melaka

“Bro, nak order lagi 3 bro, nak rekomen kat kawan ofiice, puas hati Mini Love ni bro, memang lama tahannya, hahaha”, Razali, Pahang

ORDER : Harga Promosi utk ahli DanaNiaga2u >>> RM80.00 <<< (termasuk kos poslaju)
+6019-6336111 (Wasap) >> PakLong

Kapsul Daun Durian Belanda Asli

KHASIAT KAPSUL DURIAN BELANDA:-
~ Agen yang berkesan mematikan sel-sel KANSER
~ Berfungsi sebagai ANTI TUMOR
~ Bertindak sebagai ANTI BAKTERIA
~ ANTI FUNGUS
~ Melawan pelbagai jenis PARASIT dan masalah KECACINGAN
~ Menurunkan tekanan DARAH TINGGI
~ Menghilangkan STRESS dan KEMURUNGAN
~ ANTIOKSIDAN
~ Menormalkan sistem SARAF yang kurang baik
~ Memberi TENAGA
~ Melindungi sistem kekebalan tubuh dengan bertindak sebagai IMUNISASI
~ Masalah BATU HEMPEDU
~ Mengatasi masalah BATU KARANG
~ Mengatasi masalah KENCING TIDAK LAWAS
~ Anti SEMBELIT
~ Menurunkan urik asid (GOUT)
~ Awet muda
~ Mencegah SELSEMA
~ Menstabilkan KENCING MANIS
~ Menurunkan kadar KOLESTEROL
~ Merawat LEUKIMIA
~ Membaikpulih SELERA MAKAN
~ Merawat penyakit JANTUNG
~ ASMA/LELAH
~ Masalah HATI
~ Mengatasi ARTRITIS (sakit sendi)
~ Menstabilkan denyutan jantung (PALPITASI)
~ Mengurangkan kekejangan otot
~ Merangsang sistem PENCERNAAN

TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp :
Pak long
+6019-6336111 (Wasap)
Harga : RM60 termasuk kos poslaju.
Kandungan : 100 Kapsul