Category Archives: Produk Lelaki

Alat Senaman Lelaki untuk besarkan MR-P



hit counter


High-Vacuum Pump : RM100.00

   

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

 

Energy Power Pump(Mini) : RM 180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Pam Guna Air (Kawan Mandi – Bath-Ma-te) : RM180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

Krim XXL (Besar dan Tahan Lama) : RM 130.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Gambir Gold Spray (Tahan Lama) : RM100.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini


   

Carian iklan dari Google :

  • tahap keberkesanan promosi kad watsons
  • ubat besarkan zakar di farmasi

Krim Lelaki BESARkan dan TAHAN lama

XXL Cream For Men merupakan krim formulasi dari Austria untuk menyegarkan, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki.
XXL Cream For Men amat sesuai bagi mereka yang mempunya masaalah :

  • Cepat Pancut ( Premature Ejaculation )*
  • Zakar Kurang Keras*
  • Zakar Senang Lembik*
  • Saiz Zakar Terlalu Kecil Dan Pendek*
  • Zakar Susah Tegang*

*Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person *

XXL Cream For Men From Austria | Krim Tambah Saiz Zakar & Tahan Lama


Harga : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada


Selepas penggunaan XXL Cream For Men ini kesan yang bakal anda rasakan adalah:

  • Ianya membantu zakar anda menjadi lebih keras & padu.
  • Membantu anda tahan lebih lama bersama pasangan.
  • Mengembalikan keghairahan terhadap pasangan anda.
  • Membantu anda berseronok lebih lama dan intim bersama pasangan.
  • Membantu menambah ukuran senjata anda dengan penggunaan secara berterusan.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

 


Cara guna XXL Cream For Men dengan 3 langkah mudah
Langkah 1
Bersihkan zakar menggunakan air bersih (sebaiknya menggunakan XXL Cream For Men selepas mandi).

Langkah 2
Picit XXL Cream For Men dari tiub ke hujung jari anda.

Langkah 3
Sapukan XXL Cream For Men ke keseluruhan bahagian zakar bermula dari atas sehingga ke pangkal.
Sapuan dilakukan secara belaian tanpa tekanan ke atas zakar. Lakukan belaian selama 10-15 minit dan dicadangkan sapuan XXL Cream For Men dilakukan 2 kali sehari.

JIKA anda guna untuk fungsi tahan lama dalam hubungan sekss, cara penggunaannya adalah dengan menyapu XXL Cream For Men 45 minit sebelum melakukan seks dibahagian kepala dan bahagian bawah alat sulit. Selepas itu anda boleh cuci dan mulakan aksi bersama pasangan.




Harg
a : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada

Carian iklan dari Google :

  • https://www dananiaga2u com/promosi/krim-lelaki-besarkan-dan-tahan-lama/
  • Testimoni XXL
  • cara menggunakan xxl cream
  • cream for men XXL how to use
  • xxl cream men cara pakai
  • xxl krim

Pam Zakar Murah


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.


BathMate Original

Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!

Bagaimanakah Bathmate berfungsi?

Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.

Fungsi Bathmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Bathmate
Semakin kerap anda menggunakan Bathmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik air.


Bathmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam Bathmate, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam Bathmate seperti vakum penyedut Bathmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna Bathmate harus memastikan pangkal zakar bersih dari bulu kemaluan


TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


STOK TERHAD


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.

TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


 

Carian iklan dari Google :

  • pump besarkan zakar termurah
  • pam zakar murah

SPRAY VIMAX Spray Lelaki Tahan Lama

SPRAYVIMAX-Spray Lelaki Tahan Lama

100% Selamat

Made In Canada

Vimax Spray adalah produk KHAS membantu masaalah ejakulasi pramtang untuk lelaki yang terunggul di dunia, dicipta khas untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki serta memuaskan pasangan anda.

Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

Vimax Spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi doktor .

Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

Vimax Spray telah dijual di lebih 30 negara lain di seluruh dunia. Kajian menunjukkan Vimax Spray bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 15 tahun jenama Vimax di pasaran, Vimax telah berjaya membantu meningkatkan taraf kehidupan seksual manusia.

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

 

1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

 

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?

 

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

Segera dapatkan Vimax Men Delay Spray sekarang juga!!

Untuk Tempahan : SMS “vimaxspray”
ke   +6019-6336111  Pak Long

(SMS/WhatsApp)

 

Harga :
RM 130.00 (Semn Malaysia)
RM 140.00 (Sabah/Sarawak)
* Harga dah termasuk kos poslaju.

 

Anda akan dapat melihat sendiri

 

– TANPA RISIKO –

 

Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

 

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. 

Untuk Tempahan : SMSvimaxspray”

ke   +6019-6336111  Pak Long

(SMS/WhatsApp)

 

Harga : RM 130.00 (Semn Malaysia)
RM 140.00 (Sabah/Sarawak)
* Harga dah termasuk kos poslaju.

MKG King

MINYAK KAMBING GURUN KING
RUMUSAN HERBA TERBAIK KUATKAN TENAGA BATIN

Minyak-kambing-gurun-king 1

bOTOL-mkg-minyak-kambing-gurun-mkg-king-minyak-ubat-tahan-lama-ubat-kuat-asli

lelaki-ubat-kuat-lelaki-minyak-kambing-gurun-king-baka-asli-150x150

Ramai Lelaki tidak mahu mengakui kelemahan mereka diranjang…
lelaki-ubat-kuat-lelaki-minyak-kambing-gurun-king-baka-asli
lantas mengapa anda buka website ini?
Ya…Anda sama seperti yang lainnya…
Ego, suka pentingkan diri sendiri!

HAI! Para lelaki disana…

ya.. anda!
kasihi dan sayangilah isteri anda!!

mkg-king-minyak-kambing-runu-isteri-sedih-menangis
Sebenarnya mereka sangat tertekan disebabkan anda!

Anda adalah sejenis makhluk yang suka sangat pentingkan diri,
anda sorang kepuasan, sedangkan isteri anda kegersangan!!!

Ubahlah sikap anda!

Jangan suka pentingkan nafsu sendiri!!
Sebenarnya anda perlukan sesuatu yang dapat membantu kebahgiaan rumah tangga anda…

Ya, Anda sudah berada di laman yang tepat, Tahniah !

..Tahukah anda…

WANITA Tidak Mudah Puas

Kami dapati bahaya yang sedang melanda khasnya di Malaysia, dan ini  terbukti melalui pelbagai kajian saintis, bahawa 90% Lelaki mempunyai penyakit lemah tenaga batin, dan sebenarnya lebih dari 73% wanita di Malaysia tidak mengalami kepuasan (seks) dalam bercinta.

APAAA???

YAA…inilah realiti..
Tahukah anda bahawa setiap hari HATI wanita dahagakan nafkah batin yang memuaskan DARI SEORANG SUAMI?!

ubat-kuat-lelaki-minyak-kambing-gurun-king-baka-asli

ubat-kuat-lelaki-minyak-kambing-gurun-king-baka-asli

…Jangan biarkan….

KEMESRAAN MERUDUM

Setiap hari bermula dari mula-mula kawin dulu, semua indah bagaikan syurga,
tapi tahukah anda bahawa sebenarnya isteri anda memendam rasa tak puas hati dengan layanan anda diranjang??

Hari demi hari rasa itu makin membuak-buak dihati isteri anda!

yelah, isteripun sabar dan redho jelah…sambil memendam rasa tak puas hati semakin dalam…

The Adobe Image Library ©1998 Adobe Systems Incorporated Silhouette of man and woman fighting

JANGAN BIARKAN PINTU ITU TERBUKA

Lama-kelamaan isteri pun hilang sabar lah bang, asyik pancut awal jer..baru maen 2 minit dah pancut…Aduyy..malu lah!!

benih-benih perceraian jangan sampai masuk kedalam rumah tangga anda!
tutup rapat-rapat pintu perceraian itu segera….

BANGUNLAH ABANG OY!

Anda anggaplah apa yang saya tulis ini sebagai satu pesanan dan satu kejutan eletrik untuk menyedarkan anda dari tidur lena anda yang panjang!

-Jangan biarkan semuanya terlambat!
-Jangan biarkan isteri dah mula cari kawan-kawan “lelaki” lama di facebook!
-Jangan biarkan isteri dah mula cari kawan-kawan “lelaki” baru di facebook!
-Jangan tunggu samapi isteri anda selalu balek lewat malam!
-kerja lambat dan selalu pergi outstation!
-jangan biarkan anda menyesal tak berkesudahan!!!

SENJATA ANDA LEMBIK?
INGINKAN KEKUATAN & KETEGANGAN
SEPERTI MULA-MULA KAWIN DULU?
JANGAN BIARKAN MASALAH INI BERLARUTAN,
BERI KAMI PELUANG UNTUK MEMBANTU ANDA…
PERKENALKAN…

MKG-LABEL
Dihasilkan dari Herba Terpilih & Kambing Gurun Baka yang Hebat dan Asli!

minyak-kambing-gurun-mkgking-4

minyak-kambing-gurun-mkgking-5

minyak-kambing-gurun-mkgking-6

Ramuan utamanya adalah kepala kambing yang telah disembelih dengan sempurna dicampur dengan rempah-ratus tempatan, khusus untuk menghasilkan minyak urut batin yang hebat dan berkhasiat serta bermutu tinggi.

Minyak-kambing-gurun-king 3

Menggunakan 100% Kambing Feral yang berasal dari Baka Kambing Gurun Terbaik

Keajaiban akan dapat dirasai selepas menggunakan seawal 3 kali penggunaan secara disiplin yang berterusan.

Guaranteed-mkg-king-minyak-kambing-gurun

Keajaiban Kambing yang banyak disebutkan di dalam Al Quran
Dihasilkan 100% Asli tanpa pengawet, pewarna atau minyak sintetik tiruan.
100% menggunakan herba yang diperakui Halal.
Bekalan kambing pula diperolehi dari penternak muslim yang mengamalkan sistem penternakan yang sesuai dengan tuntutan syariat.

 

Menegangkan semula urat & otot zakar anda yang telah lembik
Memulihkan tissue-tissue zakar
Mengelakkan ngilu ketika bersama
Melancarkan peredaran darah zakar
Merawat Mati pucuk (ED)
Membantu membesar, menguat dan menegangkan zakar
Mengelakkan Ejakulasi pramatang
Memberikan rasa ghairah
Merawat Faraj untuk wanita
Membantu mengecutkan pangkal rahim
Membersihkan dalaman faraj
Memulihkan luka selepas bersalin
Menghilangkan keputihan dan bau tak sedap
Sebagai pelincir yang halal & suci ketika bersama
Melancarkan perjalanan darah pada dinding rahim
Mengurangkan resiko kanser rahim

BAGAIMANA CARA GUNA MKG KING
KUAT & TAHAN LAMA?

  • Tuangkan sedikit minyak ke tapak tangan anda, sapukan di seluruh batang zakar dari pangkal sampai ke hujung.

  • urut perlahan mengikut panduan yang di berikan *sila rujuk cara urut zakar jurus Harimau malaya dalam pakej yang kami berikan.

  • Untuk rawatan faraj isteri, lebihkan sedikit minyak MKG KING di bahagian kepala zakar anda,

    cara ini amat bagus untuk merawat dinding faraj dan merawat dari keputihan dan bau tak sedap.

~ Boleh digunakan bila2 masa dan dimana sahaja sebagai persediaan dan guna sekali lagi sebelum bersama untuk lebih nikmat.

SOALAN LAZIM MKG KING KUAT & TAHAN LAMA

  • Apa Kesan Sampaingan jika menggunakan MKG KING?

Isteri anda akan merengek-rengek tak cukup nafas, ketika bersama disebabkan kehebatan anda diranjang kini kembali  semula.

Bolehkah saya pakai MKG KING hari-hari?

Ya, memang disyorkan untuk anda menggunakan MKG KING hari-hari, untuk mempercepat proses baik pulih zakar anda.
Siapa sahaja yang boleh guna MKG KING ni?
Semua Lelaki dan wanita tak kira umur yang telah berkahwin dan akan kawin.

Betul Ke Berkesan?

Insya Allah, Kami tiada jaminan yang pasti, tetapi testimoni kami menyatakan bahawa ianya sangat berkesan, ini terbukti kepada seorang pakcik berumur 65 tahun yang sudah 18 tahun mati pucuk dapat bangun semula setelah mengamalkan MKG KING ini.

Sebotol MKG KING Berapa Lama Tahan Penggunaan?

Sebotol MKG KING 50 ml, untuk penggunaan 1 bulan. atau ikut cara guna anda. Sangat jimat!

BERAPA HARGA SEBOTOL MKG-KING?

 

Minyak-kambing-gurun-plus

Harga sebotol MKGking PLUS : RM 60 (Semenanjung) RM 70 (Sabah/Sarawak)

Call/SMS/WHATSAPP:   0196336111  Pak Long


Minyak-kambing-gurun-king 3
UNTUK ORDER SMS/WHATSAPP “MKGKING” KE   0196336111  Pak Long

Carian iklan dari Google :

  • minyak kelapa dara untuk mengurut zakar