Category Archives: Produk Promosi

Alat Senaman Lelaki untuk besarkan MR-P



hit counter


High-Vacuum Pump : RM100.00

   

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

 

Energy Power Pump(Mini) : RM 180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Pam Guna Air (Kawan Mandi – Bath-Ma-te) : RM180.00

  

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

 

Krim XXL (Besar dan Tahan Lama) : RM 130.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini

Gambir Gold Spray (Tahan Lama) : RM100.00

Pertanyaan dan Order, Klik Butang Whatsapp ini


   

Carian iklan dari Google :

  • tahap keberkesanan promosi kad watsons
  • ubat besarkan zakar di farmasi

Krim Lelaki BESARkan dan TAHAN lama

XXL Cream For Men merupakan krim formulasi dari Austria untuk menyegarkan, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki.
XXL Cream For Men amat sesuai bagi mereka yang mempunya masaalah :

  • Cepat Pancut ( Premature Ejaculation )*
  • Zakar Kurang Keras*
  • Zakar Senang Lembik*
  • Saiz Zakar Terlalu Kecil Dan Pendek*
  • Zakar Susah Tegang*

*Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person *

XXL Cream For Men From Austria | Krim Tambah Saiz Zakar & Tahan Lama


Harga : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada


Selepas penggunaan XXL Cream For Men ini kesan yang bakal anda rasakan adalah:

  • Ianya membantu zakar anda menjadi lebih keras & padu.
  • Membantu anda tahan lebih lama bersama pasangan.
  • Mengembalikan keghairahan terhadap pasangan anda.
  • Membantu anda berseronok lebih lama dan intim bersama pasangan.
  • Membantu menambah ukuran senjata anda dengan penggunaan secara berterusan.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

 


Cara guna XXL Cream For Men dengan 3 langkah mudah
Langkah 1
Bersihkan zakar menggunakan air bersih (sebaiknya menggunakan XXL Cream For Men selepas mandi).

Langkah 2
Picit XXL Cream For Men dari tiub ke hujung jari anda.

Langkah 3
Sapukan XXL Cream For Men ke keseluruhan bahagian zakar bermula dari atas sehingga ke pangkal.
Sapuan dilakukan secara belaian tanpa tekanan ke atas zakar. Lakukan belaian selama 10-15 minit dan dicadangkan sapuan XXL Cream For Men dilakukan 2 kali sehari.

JIKA anda guna untuk fungsi tahan lama dalam hubungan sekss, cara penggunaannya adalah dengan menyapu XXL Cream For Men 45 minit sebelum melakukan seks dibahagian kepala dan bahagian bawah alat sulit. Selepas itu anda boleh cuci dan mulakan aksi bersama pasangan.




Harg
a : RM130.00 (termasuk kos poslaju)
RM140.00 untuk Sabah & Srwk (termasuk kos poslaju)

Whatsapp Paklong sekarang.. untuk dapatkan Hadiah Perfume Mengoda (bernilai RM75)
*Untuk 5 pelanggan pertama sahaja.
*Sementara Stok Masih Ada

Carian iklan dari Google :

  • https://www dananiaga2u com/promosi/krim-lelaki-besarkan-dan-tahan-lama/
  • Testimoni XXL
  • cara menggunakan xxl cream
  • cream for men XXL how to use
  • xxl cream men cara pakai
  • xxl krim

Pam Zakar Murah


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.


BathMate Original

Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!

Bagaimanakah Bathmate berfungsi?

Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.

Fungsi Bathmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Bathmate
Semakin kerap anda menggunakan Bathmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik air.


Bathmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam Bathmate, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam Bathmate seperti vakum penyedut Bathmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna Bathmate harus memastikan pangkal zakar bersih dari bulu kemaluan


TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


STOK TERHAD


**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
HARGA PROMOSI : RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 5 tempahan pertama.

TEMPAHAN
Whatsapp Paklong : +6019-6336111


 

Carian iklan dari Google :

  • pump besarkan zakar termurah
  • pam zakar murah

DIMAZ KEMPISKAN PERUT BUNCIT, PELANGSING SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

TAHUKAH ANDA?
USUS BERTOKSIN boleh menyebabkan
● PERUT BUNCIT
● SEMBELIT
● BADAN BERANGIN
● DIET TETAPI TAK TURUN BERAT BADAN
● MULUT & BADAN BERBAU
Hal ini kerana USUS BERKERAK dengan toksin yang tidak pernah dibersihkan!!!
Nama Produk : KAPSUL HERBA SEGAR

Untuk lelaki & wanita

MENGAPA MESTI MAKAN PRODUK INI?
Kerana usus kita kotor umpama tong sampah yang tak pernah cuci. 90% punca penyakit bermula dari usus. Kerak najis yang menjadi selaput dalam usus pun mungkin dah berkilo2 beratnya dan akan membentuk TOKSIN & PARASIT. Akibatnya kotoran ini akan menyerap masuk ke dalam saliran darah menjadi penyakit.
Sila rujuk kajian Dr Bernard Jensen ttg Mucoid Plaque

Mulut berbau, badan berbau, perut keras dan buncit, sembelit, kulit bermasalah, angin, keputihan & macam-macam lagi.

Tempah sekarang!

SEBELUM BAYAR SILA SMS/WHATSAPP

“DIMAZ KHS ADA STOK?”

KE NO 019-4490228

KANDUNGAN KAPSUL HERBA SEGAR :-
Herba Ramuan Tradisional bagi mengurangkan lemak-lemak berlebihan, membersih usus & mengeluarkan kotoran & toksin dalam badan , termasuk sisa makanan yg tersimpan berbulan2 atau bertahun, sembelit, mengempiskan perut & menurunkan berat badan.
Herba Ramuan Tradisional
Audatum Croton, buah – 209.00mg
Hippocratea Indica, cortex – 85.00mg
Cinnamon Ceylon, cortex – 15.00mg
Eugenia Aromatik, buah – 15.00mg
Labisia Pumilla, root – 26.00mg
Tak ada pantang-pantang / Tiada cirit birit cuma nak buang air besar biasa anggaran 2 kali. Memang rasa puas & lawas.
DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR:

*Mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.
*Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan.
*Mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman.
*Melancarkan Peredaran darah
*Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir
*Melegakan daripada letih lesu

IBU MENGANDUNG : TIDAK DIBENARKAN
DALAM PANTANG : BOLEH
IBU MENYUSU BAYI : BOLEH CUMA KURANGKAN DOSEJ 1x /2x SEMINGGU
PERIOD : TAK PERLU MAKAN
Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( 1208920351) Dikilang :
Kilang bertaraf GMP ( Good Manufacturing Practice)
Kandungan : 60 kapsul
CARA PENGAMBILAN DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR:
Dosej :
– 3-4 biji lepas makan malam, 3x seminggu (selang sehari)

– bagi yg msalah sembelit boleh ambik hari2

Cadangan:

▶ Minggu pertama :4 biji setiap malam sebelum tidur
▶ Minggu kedua dan seterusnya: 4 biji malam selang sehari
( lebih elok makan setiap hari sehingga dapat keputusan yang memuaskan)

ATAU

Biasa
4 biji 2 kali seminggu

▶Sederhana
4 biji 3 kali seminggu

▶Kritikal
4 biji selang sehari@2 hari sekali

▶Sangat kritikal
4 biji setiap hari

Makan selepas makan malam atau seeloknya pukul 10.30pm

Seeloknya anda timbang berat badan sebelum makan. Selepas seminggu timbang lagi untuk melihat keberkesanan.

**Waktu haid tak perlu makan.
**Dalam masa 3 hari hingga seminggu anda sudah nampak kesan perut kempis yang ketara.

Tempah sekarang!

SEBELUM BAYAR SILA SMS/WHATSAPP

“DIMAZ KHS ADA STOK?”

KE NO 019-4490228

TESTIMONI PENGGUNA


Tempah sekarang!

SEBELUM BAYAR SILA SMS/WHATSAPP

“DIMAZ KHS ADA STOK?”

KE NO 019-4490228

HARGA: RM70 SM/ RM80 SS
(60BIJI – SEBULAN)

Tempah sekarang!

SEBELUM BAYAR SILA SMS/WHATSAPP

“DIMAZ KHS ADA STOK?”

KE NO 019-4490228

PENGHANTARAN:-
PENGHANTARAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH SATU HINGGA TIGA HARI WAKTU BEKERJA.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN MEMLAUI SMS/ WHATSAPP.
Beli dengan yakin, terima kasih kerana memilih berurusan dengan kami!!

Carian iklan dari Google :

  • Produk kempiskn perut jual di farmasi

Khasiat Madu Kelulut Asli Ulu Legong

“Hidup Sihat Dengan Makanan Sunnah”
100% Asli Dari Ladang

 

Kelebihan Madu Kelulut Asli
• Terdapat 172 Vitamin dan 20 Kali Ganda Lebih Baik Daripada Madu Lebah
• Anti Kanser, Anti bakteria, Anti Fungus, Anti Radang yang baik.
• Membersih dan membuang segala kotoran yang ada dalam darah.
• Boleh mengendurkan urat-urat yang tegang, tekanan dan kemurungan.
• Boleh menghentikan kesakitan sendi.
• Baik untuk sistem pernafasan
• Perut dapat menyerap madu dengan mudah dan segera tanpa diproses di dalamnya lebih dahulu.
• Boleh membunuh kuman dan virus dalam darah.
• Membaik pulih dalaman wanita dan memelihara kesihatan kaum lelaki atau pun menambah keharmonian rumah tangga.
• Berupaya menghilangkan gatal-gatal pada kulit serta merta dan menghilangkan parut luka dengan segera.
• Menjana pertumbuhan otak.
• Mencantik, menghalus, melembab dan mengawal keanjalan kulit.
• Digunakan sebagai ubat sakit perut.
• Menghilangkan kahak.
• Memutih dan menguatkan gigi.

ladang-kelulut-madu

Petikan dari Utusan Malaysia Online

Antara madu yang terbaik untuk diamalkan adalah madu kelulut kerana kajian Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) juga menunjukkan madu lebah kelulut mengandungi pelbagai jenis asid fenolik yang berguna untuk manusia. Menurut Penasihat Produk Bayu Kelulut, Prof. Madya Dr. Md. Azman Seeni Mohamed, pengambilan madu kelulut setiap hari menjadikan seseorang tidak mudah letih serta kandungan antioksidan dalam madu kelulut lebih tinggi berbanding madu lebah biasa. Ini dikatakan lebih baik untuk membantu mencegah sesuatu penyakit. Tambahnya, komposisi komponen flavonoid dan finolik juga tinggi berbanding dalam madu kelulut tersebut selain berupaya membantu penghidap gastrik untuk berpuasa. “Pengambilan madu kelulut terutama pada bulan Ramadan membantu seseorang kekal bertenaga serta mampu melaksanakan ibadah itu tanpa rasa letih sepanjang hari. “Selain itu, pelbagai khasiat lain madu kelulut ini dalam aspek kesihatan termasuk membantu mengurangkan risiko pelbagai jenis penyakit menjadikannya pilihan ketika berbuka puasa atau bersahur,” katanya. Beliau yang juga pensyarah di Kluster Integriti Perubatan, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju, Universiti Sains Malaysia (USM) menjelaskan, madu kelulut juga berpotensi sebagai bahan yang membantu dalam rawatan 
kanser. Jelasnya, kandungan dalam madu kelulut seperti asid p-coumaric sebagai contoh mengandungi bahan antioksidan yang tertinggi dan dipercayai mampu membantu mengurangkan risiko kanser perut dengan mengurangkan pembentukan bahan nitrosamin (karsinogen) diikuti asid protokatechuik dan asid vanilik manakala asid fenilpropionik, sejenis bahan utama madu kelulut juga dikatakan mampu membantu mengurangkan enzim cyclooxygenase-2 (COX-2) yang menyebabkan pembentukan radang semasa perkembangan kanser usus besar. Bahan tersebut juga berkesan membantu menurunkan tahap kolestrol dalam plasma darah, hati juga mengurangkan trigliserida dalam darah. “Madu kelulut berupaya membantu mengurangkan sel yang membentuk sel kanser serta membantu menghapuskannya “Kajian mengenai keberkesanannya telah dilakukan di Indonesia dan India yang membuktikan pengambilan madu kelulut berupaya membanteras pembentukan sel kanser,” ujarnya. Beliau sendiri turut menjalankan kajian mengenai khasiat madu untuk kanser sejak empat bulan lalu dengan memberi fokus kepada kanser prostat. Bayu Kelulut ujarnya, menawarkan madu kelulut asli yang dihasilkan dari ladang seluas empat ekar (1.6 hektar) di ladang yang dikenali Bayu Kelulut Smart Digital Farm di Guar Batu Hitam Kodiang, Kedah. Produk yang diusahakan Hisyam Yusoff itu turut mendapat pensijilan Amalan Pengilangan Baik (GMP), Sijil Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI) dan memperoleh perakuan jenama 1Malaysia Best. Beliau menambah, produk keluaran Bayu Kelulut turut diserta dengan kod respon pantas (Kod QR) bagi memberi keyakinan kepada pengguna. “Mereka hanya perlu mengimbas kod QR pada setiap produk madu kelulut keluaran kami dan daripada situ akan keluar maklumat kepada pengguna untuk membuktikan kualiti produk,” katanya. – See more at: http://www.utusan.com.my/gaya-hidup/kesihatan/khasiat-8232-madu-kelulut-1.111110#sthash.R65xjrYK.dpuf

madu-kelulut-asli-ulu-legong

Tempah Sekarang selagi Stok Masih ada

Harga RM60 termasuk kos poslaju ke Semn Malaysia
Isian : 180 gram

Sila SMS/Whatsapp :
Ada stok Madu Kelulut ke +6019-6336111 (Paklong)

Spray Lelaki Tahan Lama

MINI LOVE MEN SPRAY

Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks. Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.

Anda perlukan Mini Love Men Spray sekiranya mempunyai masalah berikut:

CEPAT PANCUT

TEWAS DENGAN ISTERI

TIDAK DAPAT MEMBERIKAN KEPUASAN SEKS KEPADA ISTERI

TIDAK DAPAT MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB BATIN DENGAN SEMPURNA

Dengan menggunakan Mini Love Delay Spray kami memberi jaminan bahawa anda dapat mengelakkan dari terpancut awal. Janganlah malu untuk memesan produk ini sekarang kerana kami amat yakin masalah anda dapat diselesaikan SEGERA!!!

Testimoni Pengguna:

“Tk tuan, saya dah test malam tadi memang betullah dapat tahan lama. nanti nak order lagi bila habis. hehe”, Jai, Ipoh.

“Saya amat berpuas hati dengan product ni, berkesan dan senang nak bawa dlm poket”, Ravi, Klang.

“Bang..memang best lah..selama ni dengar je tentang barang ni..dah pakai memang perghhhh..power bang”!, Zoul, Melaka

“Bro, nak order lagi 3 bro, nak rekomen kat kawan ofiice, puas hati Mini Love ni bro, memang lama tahannya, hahaha”, Razali, Pahang

ORDER : Harga Promosi utk ahli DanaNiaga2u >>> RM80.00 <<< (termasuk kos poslaju)
+6019-6336111 (Wasap) >> PakLong

Kapsul Belalai Gajah

NDLIFE KAPSUL BELALAI GAJAH

RM80.00 / 100 BIJI TERMURAH DI PASARAN!
TIADA CAMPURAN LAIN. HANYA DAUN BELALAI GAJAH.
KAPSUL GELATIN HALAL YANG DILULUSKAN.
KHASIAT KAPSUL BELALAI GAJAH
 
– membantu membunuh sel2 Kanser
-Penyakit buah pinggang.
-Penyakit Darah Tinggi.
-Penyakit Kencing Manis (Diabetes).
-Radang Prostat.
-Asid Urid Tinggi (Toksid dalam badan).
-Gastrik.
-Penyakit Gout.
-Kolesterol tinggi
-Penyakit Aplastic Aneamia (adalah satu keadaan yang mana sum-sum tulang tidak menghasilkan sel-sel baru yang mencukupi untuk mengisi sel-sel darah).
-Thalassaemia.
-Masalah Haid Tidak Teratur.
-Sembelit dqn Masalah Sukar Buang Air Besar.
-Thyroid.
-Sakit Belakang.
-Migrain.
-Kelesuan.
-Asma (Semput)
-Membantu menurunkan Kadar Gula.
-Buasir.
-Eksim atau Dermatitis (Permasalahan pada kulit seperti radang, kulit kegatalan, kemerahan, biasanya pada tangan dan kaki dan lain-lain).
-Meredakan Bengkak.
-Meredakan Ketumbuhan/Tumor.
-Melegakan Rasa Senak Pada Perut.
-mencegah Kanser Kolon (usus)
-Merawat Masalah Kemurungan
-Melindungi hati
-Meningkatkan Tenaga
-Melegakan keletihan
-Meningkatkan Imun sistem
-Melancarkan fungsi darah.
 
KAPSUL DAUN BELALAI GAJAH 100% ASLI TANPA CAMPURAN ..
 
Kajian mendapati bahawa daun ini tidak mengandungi toksik, mempunyai kandungan flavonoid yang tinggi, serta mengandungi pelbagai mineral yang diperlukan oleh tubuh badan, vitamin dan asid amino.
 
p/s: Perbanyakkan memakan buah betik dan nenas kerana buah-buahan ini banyak membantu semasa pemprosesan merawat penyakit..
 div-atas
HARGA PASARAN : RM 80.00 + RM 7.00 poslaju
HARGA RAKAN KOMUNITI : RM 70.00 (termasuk kos polaju)
Hubungi : +6019-6336111 (WhatsApp)
div-bawah

Kapsul Kunyit Putih – mencegah kanser, ketumbuhan dan fibroid.

Antara kandungan KUNYIT PUTIH ialah :

pokok-kunyit-putih

RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser. Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen. Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan)
Kunyit Putih (Curcuma Zedoaria) telah lama dikenali dengan meluas oleh masyarakat di mana ia mempunyai khasiat yang bertindak sebagai anti-kanser dan tumor yang berkesan..
Selain untuk penyembuhan dan pencegahan kanser, Kunyit Putih juga mampu mengatasi dan mengubati pelbagai masalah kewanitaan seperti keputihan dan senggugut..
Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana kajian juga sudah dijalankan diluar dan di dalam negeri dengan ujian farmakologi, toksikologi pada binatang sehinggalah ujian klinikal tentang manfaat ekstrak Kunyit Putih untuk terapi kanser.
Kebiasaannya, di Jawa, Kunyit Putih sering digunakan sebagai penyembuh demam dan pengeluar toksid yang berbentuk peluh, sedangkan di Dayak pula, Kunyit Putih ini dijadikan sebagai ubat kepada batuk berdarah dan keracunan makanan. Bagi wanita yang sedang nifas, Kunyit Putih berperanan sebagai pembersih..
Kunyit Putih juga boleh dikunyah sebagai alternatif masalah nafas berbau.. Air rebusannya pula boleh mengubati sakit gigi, masalah pencernaan dan masuk angin..
Menurut buku Anti Cancer Medical Herbs, iaitu buku yang dihasilkan berdasarkan kajian Chan Minyi bersama rakan-rakannya, Curcuma Zedoaria mempunyai tahap keberkesanan yang tinggi untuk mengatasi kanser dan tumor..
Berdasarkan hasil penelitian American Institute Cancer Report (New York Time) 1 Jun 1999 dan juga pakar Fakulti Farmasi atupun PAU Bioteknologi serta PPOT UGM Yogyakarta menyatakan bahawa terdapat kandungan aktif di dalam Kunyit Putih.
Manfaat-Kunyit-Putih-Untuk-Penyakit-Kanker
Antara kandungannya ialah :
RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser..
Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen..
Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan).
Dengan adanya kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat menyembuhkan Kanser dan Tumor, Gastrik, Radang Tekak, Radang Hati, Bronkhitis, Tonsil, Senggugut, Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, Asma, Darah Tinggi, Stroke, Sakit Jantung serta menurunkan Kolesterol..
Walau bagaimanapun, sebaiknya Kunyit Putih ini tidak digunakan ketika hamil kerana boleh mengakibatkan keguguran.
div-atas
HARGA PASARAN : RM 65.00 + RM 7.00 poslaju
HARGA RAKAN KOMUNITI : RM 50.00 (termasuk kos polaju)
Hubungi : +6010-988 9313 (WhatsApp)
div-bawah

Vxgra Men Capsule + FREE Vxgra Perfume

vxgra-men-booster

KAPSUL VXGRA – untuk KETEGANGAN / MATI PUCUK

Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA – hanya dengan Kapsul Vxgra – 100% asli tanpa sebarang bahan kimia. Produk ini telah dihantar untuk analisa di makmal untuk memastikan ianya selamat digunakan tanpa ragu-ragu.
TIADA KESAN SAMPINGAN : SESUAI UNTUK PESAKIT DIABETIS,LEMAH JANTUNG,DARAH TINGGI DLL (ORANG BIASA APATAH LAGI)
BUATAN MALAYSIA

Kapsul Vxgra Men Booster 30 capsule

100% Herbal Ingredients

Highly Effective Herbal Formulation For Men (NO PRESERVATIVES, NO COLOURING & NO CHEMICAL SUBSTANCES) Enhance Performance Increase Energy & Stamina Product Halal Guaranteed

100% Bahan-bahan herba Campuran dan formulasi herba terpilih untuk Lelaki

SEBIJI KAPSUL BOLEH MEMBERI TENAGA 1-2 HARI. INSYAALLAH

(TIADA BAHAN PENGAWET, TIADA PEWARNA & TIADA BAHAN KIMIA) Meningkatkan Tenaga Batin Meningkatkan Stamina & Tenaga Zahir Produk di tanggung Halal

 

vxgra-men-perfume

 

VXGRA MEN PERFUME
Gabungan formulasi terkini dengan 1000 bunga dan herba ekstrak sitrus akan menghasilkan lebih aroma, menawan dan meningkatkan daya tarikan kepada wanita. Tanpa alkohol dan bahan campuran yang unik akan membuat LELAKI lebih maskulin, kuat dan yakin !!

VXGRA MEN PERFUME Gabungan formulasi terkini dengan 1000 bunga dan herba ekstrak sitrus akan menghasilkan lebih aroma, menawan dan meningkatkan daya tarikan kepada wanita. Tanpa alkohol dan bahan campuran yang unik akan membuat LELAKI lebih maskulin, kuat dan yakin !!

div-atas

HARGA PASARAN : RM 180.00 + RM 65.00 + RM 7.00 poslaju
HARGA RAKAN KOMUNITI : RM 180.00 (termasuk kos polaju) – Jimat RM 72.00
Hubungi : +6010-988 9313 (WhatsApp)
div-bawah

Carian iklan dari Google :

  • ubat mati pucuk di farmasi
  • ubat kuat lelaki di watson
  • ubat kuat lelaki di farmasi guardian
  • ubat tahan lama di watson
  • ubat tahan lama di guardian
  • ubat kuat wanita
  • besarkan konek dijual di farmasi
  • ubat tahan lama untuk lelaki di guardian
  • obat kuat pria di farmasi
  • ubat cap seladang
  • ubat kuat lelaki di guardian
  • ubat khas untuk lelaki
  • ubat mati pucuk lelaki
  • ubat kuat di watson
  • ubat tahan lama dijual di watson
  • ubat tahan lama lelaki di farmasi
  • ubat kuat lelaki di jual pharmacy gardian