JANA PENDAPAT DGN HANDPHONE

15 KELEBIHAN TONE EXCEL
°

1. KEKALKAN NO LAMA
°
Anda boleh kekalkan nombor prepaid ataupun postpaid lama anda
√ Secara Percuma
√ Hanya melalui Hantar SMS
√ Tidak perlu ke cawangan Telco Tone Excel pun
√ Dalam masa 48 jam, anda boleh port in No Telefon lama anda.Inilah kelebihan Tone Excel yang ramai pengguna suka kerana mereka sayang No Telefon lama mereka.
°

2. PERCUMA TOPUP RM30
°
Setiap pembelian 1 Simkad Tune Talk Tone Excel akan diberikan Percuma RM30 Airtime/Topup/Kredit. Harga simkad tersebut adalah RM95.40. Dengan percuma kredit RM30, maka modal anda sebenarnya hanya RM65.40 sahaja SEUMUR HIDUP
°

3. EXTRA PERCUMA TOPUP RM20
°
Setiap kali anda topup kredit handphone anda RM50, maka anda akan menerima percuma Extra topup RM20. Maka jumlah topup anda adalah RM70.
°

4. PERCUMA DATA INTERNET 1GB
°
Setiap kali anda topup RM30, maka anda akan memperolehi percuma 1G Data Internet selama sebulan…
°

5. PERCUMA MATA GANJARAN TOPUP (BIG POINT)
°
Setiap kali anda topup, anda akan diberi mata ganjaran PERCUMA iaitu dalam bentuk TUNETALK BIG POINT. Mata ganjaran ini tidak akan luput sepanjang hayat.Dengan mata ganjaran ini, anda boleh tebus Tiket kapal terbang Air Asia, Smartphone, Tiket wayang dan tiket konsert.
°

6. PERLINDUNGAN KEMALANGAN PERIBADI BERNILAI RM 100,000
°
Percuma Perlindungan Kematian dan Kecacatan kekal kepada semua pengguna TuneTalk Tone Excel.Anda tidak perlu buat bayaran bulanan insurans. Anda hanya perlu pakai topup RM50 sebulan sahaja.Tertakluk kepada tempoh bertenang 60 hari dari tarikh pengaktifan kad. Maklumat lanjut perlu rujuk polisi Tune.
°

7. REBAT TUNAI DARI JUMLAH TOPUP SEBULAN REBAT TUNAI 3% – 7%
°
Setiap Bulan.Rebat tunai ini adalah penggunaan Topup bulanan peribadi. Dan yang PALING BEST, duit rebat tunai ini akan dimasukkan ke akaun bank kita. Bukannya sebagai EXTRA TOPUP. Seolah-olah seperti simpanan atau pelaburan TOPUP (Dalam bentuk faedah tunai)Satu-satunya syarikat yang memberi wang tunai kepada pengguna telconya apabila topup.
°

8. DISKAUN SEHINGGA 30% TUNE HOTEL SELURUH NEGARA YANG BEROPERASI
°
Ya, bagi sesiapa yang suka melancong atau pergi berkursus, Anda boleh diskaun 30% untuk semua Tune Hotel dengan hanya menjadi pengguna Tune Talk Tone Excel.
°

9. CABUTAN BERTUAH
°
Setiap pelanggan Tune Talk Tone Excel berpeluang menang Cabutan Bertuah setiap minggu, bulan dan setiap tahun.
°

10. BOLEH TOPUP DI MANA-MANA
°
Anda boleh beli topup macam prepaid yang lain. Boleh beli topup di kedai topup biasa, stesen-stesen minyak, 7-Eleven, Maybank2u dan banyak lagi. Beli topup Tune Talk ye, bukan Tone Excel.
°

11. SIGNAL COVERAGE YANG LUAS
°
Tune Talk (Tone Excel) menggunakan infrastruktur Celcom. Celcom mempunyai coverage signal yang luas di Malaysia. Oleh itu, di mana ada signal Celcom, di situ ada signal Tune Talk.
°

12. KADAR YANG SAMA
°
Kadar harga yang SAMA untuk ke semua Telco di Malaysia dengan hanya 28 sen seminit dengan blok 60 saat dan 10 sen untuk 1 sms. Tiada kos tersembunyi.
°

13. LAYAK JADI PENGEDAR SIMKAD
°
Anda akan memperolehi pendapatan pasif melalui Bonus Fast Track, Komisen Topup dan Bonus Tahunan. Rujuk di sini: PENGEDAR SIMKAD TONE EXCEL
°

14. SYARIKAT YANG STABIL
°
Simkad Tone Excel dikuasai oleh TuneTalk di mana sahamnya dimiliki oleh Tune Group dan Celcom. Setiap tahun, ada sahaja tambahan kelebihan kepada pengguna TuneTalk Tone Excel.
°

15. PENJIMATAN PAKEJ KELUARGA
°
Jika anda mengajak suami, isteri , anak-anak, adik-beradik dan ibu bapa menggunakan Simkad Tone Excel. Maka anda akan dapat komisen topup 6% daripada jumlah topup keluarga anda sampai bila-bila.Semua ahli keluarga anda juga layak menerima Percuma Extra TOPUP, Rebat tunai 3% daripada jumlah topup peribadi mereka, kumpul mata ganjaran untuk tebus tiket Air Asia percuma , dan banyak lagi.
°
[…] JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK
°
SIMKAD NO 1 DI MALAYSIA
°
SYARIKAT YANG KUKUH
°
TONE EXCEL GROUP
Copyright © 2016 ToneExcelGroup.com

° hasil100fb.com/567852

☆☆☆ANDA BILA LAGI!!! HUBUNGI SAYA SEGERA…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.