KURSUS

Assalamualaikum wbt dan Salam Negaraku Malaysia,

YBhg. Datuk / Dato’ / Tuan / Puan,
Ingin dimaklumkan bahawa, SME Corp. Malaysia akan menganjurkan Siri Latihan di bawah Program Galakan Eksport Bumiputera (GEB) pada tahun 2018 yang bertujuan untuk membangunkan kemahiran pemasaran eksport di kalangan syarikat PKS Bumiputera yang berpotensi dan meningkatkan kesedaran syarikat mengenai peluang-peluang eksport yang sedia ada. Maklumat lanjut mengenai sesi latihan tersebut adalah seperti berikut;

Tarikh : 16 – 17 Julai 2018 (Isnin – Selasa)
Masa : 8.00 pagi – 5.00 petang
Tempat : Hotel Kobemas, Melaka

Sehubungan dengan ini, SME Corp. Malaysia ingin menjemput PKS Bumiputera yang telah mendapat SCORE 3 Bintang dan ke atas serta ingin mengeksport bagi menghadiri siri latihan tersebut sebagai persediaan untuk mengeksport.

Aturcara Sesi Latihan adalah seperti di lampiran

Bersama-sama ini juga disertakan Borang Pengesahan Kehadiran untuk dilengkapkan oleh pihak YBhg. Datuk / Dato’ / Tuan / Puan dan dipohon agar pihak YBhg. Datuk / Dato’/ Tuan / Puan dapat mengembalikan borang ini sebelum atau pada 13 Julai 2018 untuk tindakan Urus Setia.

Jika pihak YBhg. Datuk / Dato’ / Tuan / Puan mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lanjut, boleh hubungi Pn. Norfaridah Limat di 03-27756123 atau emel kepada faridah@smecorp.gov.my atau Pn. Zafina Mohd Akbar di 03-2275 6186 atau e-mel kepada zafina@smecorp.gov.my. Kerjasama pihak YBhg. Datuk / Dato’ / Tuan / Puan di dalam perkara ini amatlah dihargai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.