Masa yang Sesuai Promosi di Facebook FB

🌸Tips Promosi Online🌸

 

Waktu Post Status Paling Sesuai:-

✅Waktu Pagi : 6.15am – 7.00am (pengguna FB tegar akan login)

✅Masuk Keja : 8.00am – 10.00am (ni yang boleh akses FB di tempat kerja)

✅Lunch Hour : 12.30pm – 2.00pm (sambil tunggu waktu lunch, layan FB)

✅Selepas Lunch : 2.30pm – 3.00pm (layan jap sebelum sambung kerja)

✅Sebelum Balik : 5.30pm – 6.15pm (tunggu nak checkout)

✅Lepas Isyak : 9.00pm – 12am, kadang2 terlajak 1am – 2am.

iklan-facebook-ads-murah

❗WAKTU PALING HOT❗
🕙10 pagi
🕛12 tengah hari
🕒3 petang
🕔5 petang
🕘9 malam
🕙10 malam

Tips dari PAKAR MARKETING ONLINE❗❗❗

Carian iklan dari Google :

  • waktu sesuai post di fb
  • waktu sesuai post iklan di fb
  • waktu yang sesuai post di facebook

12 Responses to Masa yang Sesuai Promosi di Facebook FB

  1. Che Din says:

    Satu kaedah bayar hutang,mencari dana untuk perniagaan yg anda ceburi,membayar muka rumah dan kereta yg paling singkat.

  2. Fairol says:

    Saya mencari 10 org terawal untuk menjana income sebanyak rm 625000 di stage ke 3…Modal nya tak payah la risau sebab….sebab? sebab bukan rm 382..bukan rm 100…bukan rm 50..dan bukan juga rm 20..Nak ketahui lanjut…>>>Daftarlah segera!!!

    WhatsApp : 0199717613

  3. deqwan150 says:

    SAlAm ..

    J0M KITA J0IN RAMAI² .. TAK RUGI
    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150
    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150
    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150

    BAGAIMANA RM10 JADI JUTAWAN‼️‼️‼️‼️⁉️ klik link diatas dan fahamkan..

    ⁉️⁉️TAK MUNGKIN DATANG LAGI PELUANG INI SEPANJANG HIDUP ANDA

    KONGSI INFOPELUANG
    BESAR TAK KAN DATANG SELALU

    TSUNAMI PROJEK DANA NIAGA YG SEDANG MELANDA MALAYSIA SEKARANG‼️‼️‼️
    BARU BEBERAPA MINGGU BEROPERASI
    ✔️ANDA PERLU MODAL BISNESS⁉️⁉️
    ✔️MODAL KECIL RM10 SAHAJA SEUMUR HIDUP‼️
    ✔️INCOME REAL TIME 100%‼️
    ✔️TERUS BANK IN KE AKAUN ANDA 100%⁉️
    ❌POTONG BONUS
    ❌MAINTAIN2
    ❌MLM
    ❌MONEY GAME
    ❌SCAM

    ‼️‼️TAK KAN DATANG SELALU‼️‼️

    SENTIASA DIREBUT, JANGAN SAMPAI TERTINGGAL
    JANGAN SAMPAI RAKAN2 ANDA DAH JOIN. REBUT YG TERAWAL✔️

    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150
    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150
    http://www.DanaNiaga2u.com/deqwan150

    sebarang pertanyaan PLEASE
    wsap 011-1215-0332

  4. harif says:

    jom jana income pasif…satu komuniti bersama…hanya bermodalkan rm10 sahaja , mcm2 benefit anda boleh dapat…peluang tak menunggu anda…mulakan segera langkah anda…anda yang ubah hidup anda …

    http://www.DanaNiaga2u.com/harif696

  5. nur firdaus says:

    Saya mencari 10 org terawal untuk menjana income sebanyak rm 625000 di stage ke 3…Modal nya tak payah la risau sebab….sebab? sebab bukan rm 382..bukan rm 100…bukan rm 50..dan bukan juga rm 20..Nak ketahui lanjut…>>>Daftarlah segera!!!

    WhatsApp : 0129661170

  6. wawi says:

    Saya mencari orang rakan niaga yang mahu berkembang bersama syarikat saya…
    Produk kami boleh dikatakan hampir tiada persaingan

  7. ikmal haritz says:

    RM10 tu biasanya kita beli apa ? Kadang-membazir beli benda tak berfaedah. Apa kata kita gunakan RM10 tu sebagai pelaburan utk dapat lebih banyak duit. WhatsApp saya 0176149480 atau klik http://www.DanaNiaga2u.com/haritz

  8. amir says:

    Tips dari PAKAR MARKETING ONLINE❗❗❗

    Incoming search terms:

    waktu sesuai post iklan di facebook
    waktu sesuai post di facebook
    waktu sesuai iklan di fb
    panduan mengenali dana niaga2u
    tips post iklan di fb
    tips waktu yang sesuai untuk post iklan di FB
    waktu malam paling sesuai promosi iklan
    waktu paling sesuai iklan di fb
    bila masa sesuai post jualan barang di facebook
    waktu sesuai post iklan bila puasa

  9. Saya nak cari 10 orang pada sesiapa yang berminat daftar segera.

    http://www.DanaNiaga2u.Com/patriciacia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.