Selamat Datang

Melalui web ini juga, anda akan belajar teknik promosi di internet, cara-cara memasarkan produk dan servis anda secara Online yang mana, kini industri online sangat PESAT. Ramai diluar sana mempunyai pelbagai jenis produk dan servis yg baik. Disebabkan kurang pendedahan kpd internet dan TEKNIK PROMOSI, perniagaan mereka tidak dikembangkan. Moga dengan adanya ruang pemasaran dan promosi di DanaNiaga2u.com; sedikit sebanyak membantu, rakan2 baru yang ingin berjinak dalam Perniagaan Internet, mendapat ilmu cara promosi, mendapat idea perniagaan, mendapat Rakan dan Pelanggan.

internet

Semakin ramai pengguna handphone pintar (Android dll) tapi hanya untuk berhubung, chit-chat dan main games. Kenapa tidak kita AKTIFKAN satu Potensi yang sangat BESAR dihujung jari anda. Cuba bayangkan ini kita gunakan utk Perniagaan Online, biar apa Produk atau Servis, sebenarnya ada cara untuk dipromosikan di Internet.

hp-jana-income

Peluang Pemasaran mudah dan senang. Dengan hanya bermodalkan RM10 anda layak menyertai kami.

Upah-Pemasaran-Internet-Hisyam-Hakim

Kenalkan BAKAL Pelanggan anda ke web DanaNiaga2u.com

Anda cuma kenalkan 5 orang kawan. Setiap kawan akan bayar RM 10 x 5 = RM 50.00 anda akan dapat terus ke BANK ANDA! Anda dapat 100% keuntungan Tanpa Melalui ADMIN. Anda boleh memperkenalkan kawan sebanyak mungkin. Setiap yg join melalui web anda, akan bayar RM10.00 terus ke Bank ANDA.

Makin ramai kawan yang anda kenalkan, makin ramai Bakal Pelanggan anda. Mereka bakal menjadi pelanggan anda, bagi anda memperkenalkan Produk atau Perniagaan Anda.

perniagaan-internet1-290x215

Rakan2 ini akan disusun dalam system secara automatik. Dengan ini, system akan membantu kawan yg lemah dalam mencari downline. Konsep bantu membantu.

Anda sekarang di Stage-1 : Anda layak membeli produk promosi kami dengan harga diskaun lebih dari RM20 ke atas. Anda masih untung.

YA 100% keuntungan milik anda!

 

Anda boleh Upgrade ke Stage-2 dengan membayar RM30.00 (dari income RM50 tadi). Anda masih ada simpanan RM20.00 dalam bank anda.

Anda sekarang di Stage-2 : Anda layak menghantar IKLAN PERCUMA di web DanaNiaga2u.com. Kini anda dibantu untuk promosikan produk dan servis anda kepada Komuniti DanaNiaga2u.com. Anda UNTUNG lagi.. Iklan seperti disebelah kanan web ini >>>.

5 kawan di bawah anda, akan kenalkan 5 kawan : 5 x 5 = 25 kawan.
Bila 25 kawan ini nak Upgrade ke Stage-2, mereka akan bayar kpd anda :
RM30.00 x 25 = RM 750.00

 

YA! RM 750.00 terus masuk ke Bank ANDA.
Anda berpeluang Upgrade ke Stage-3 dan seterusnya.

 

Anda sekarang di Stage-3 : Anda layak menjana pendapatan sehingga RM 6,250.00. Ingat modal permulaan anda cuma RM10.00. Jangan biarkan kawan2 taja anda. Daftar sekarang dan upgrade segera.

Begitulah seterusnya… 

plan dananiaga2u
Contoh Pengiraan sahaja… Pendapatan anda, bergantung kepada usaha anda sendiri.

NOTA : ingat, modal cuma RM 10.00. Jangan sampai sedare-mare, kawan2 anda taja anda.  Bertindak SEGERA!   Daftar Sekarang! dan Upgrade ke VIP cuma RM10.00

Kejayaan anda bermula dari diri anda.
Jadilah yang terawal, jangan tunggu
sampai esok…

moving-arrow

daftar-sekarang

 


 

 

Carian iklan dari Google :

  • DANA NIAGA2U
  • myrezki 2u