PERCUMA UNTUK 30 ORANG..CEPAT!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Anda dijemput utk sertai program Jana income serta peluang mudah dapat GajiXtra Setiap Hari.

Modal RM20 sahaja
TANPA MENAJA juga terpaksa dpt income
Tugas anda UPGRADE sebelum
downline anda UPGRADE
Bonus utk AKTIF & PASIF
(Sponsor & Upline)
Terima income hingga RM100,000..

– Confirm terima 3 downline.
– Confirm terima income.

Daftar segera. Lock Posisi Anda. Login dan upgrade stage 1 dgn segera. (RM20 Sahaja).

TAWARAN ISTIMEWA!!
PERCUMA untuk 30 orang terawal yang sertai team kami.Tak perlu bayar RM20.

APA TUNGGU LAGI!!
Jangan terlalu banyak fikir.daftar dulu kemudian Baru fahami lebih detail..
Daftar di link ini
gajixtra.com/?upline=daftarpercuma

p/s: Yang dah join kalau Nak join lagi buka Akaun bersama team kami pun boleh juga daftar..kita maju bersama-sama.

Carian iklan dari Google :

  • bantuan duit segera
  • dapat duit free 2017
  • duit percuma masuk akaun
  • dapat duit free
  • duit percuma
  • bantuan wang segera

21 Replies to “PERCUMA UNTUK 30 ORANG..CEPAT!!”

  • saya shima baru berniaga 10 hari sudah kena curi habis barang niaga sekarang saya perlu bantuan kewangan segera untuk bayar sewa dan modal niaga dalam 2000 /1500 no hp saya 0182541903 saya benar2 mohon bantuan

  • Sya sgt perlukan kerja skrh setelah 6 bulan kna musibah sampai tahan perut demi anak2. Dan suami duduk d kerusi. Roda

  • Saya amat memrlukan bantuan kewangan sebanyak Rm2500 Untuk kos pembaikan enjin lori saya seandainya lori tak boleh kerja sanpai habis bulan 9 ini saya akan kehilangan kontrek ngan felda.. Saya akan bayar kembali pada 25/11/017 tolong bagi tau cara bayarnya.

  • boleh tak saya mintak tolong.saya teringin nak berjumpa dengan mak saya di kampong halaman.tapi sekarang nie sy dalam masalah kewangan.sy cuma perlu RM1000.
    untuk bawa anak istri saya berjumpa dengan mak saya.sya rindu benar dengan mak saya.
    kepada sesiapa yg sudi menolong sy.dengan hati yg iklas.sy akn sllu berdoa kepada allah.agar anda di murahkan rezeki.dan di muliakan oleh allah di dunia dan akhirat.hanya allah yg mengerti dan memahami segala kesusahan dan kesepitan yg saya alami.dan semoga allah menaikan darajat anda yg berhati mulia..amin..
    no akaun sy.
    1310629000.82791
    Nor ibrahim bin marsalim.
    bank BSN.

    sy anak yatim bapak sy sudah meninggal 9thun lepas.yg tinggal hanya mak yg paling sy syang dlam dunia dan akhirat.mak lah segala galanya buat sya.harta yg tak ternilai

  • Saya gaji dibayar tunai ..
    Tiada bank statement ..
    Hanya ada payslip sahaja ..
    Kerja di pusat snuker ..
    Amat memerlukan tunai kadar segera sejumlah RM 1000 hari ini juga untuk keperluan persekolahan anak saudara saya yang sudah menjadi yatim piatu dan juga bayaran ansuran motor yang saya gunakan sebagai transport kerja..
    Ingin membuat pinjaman dengan ansuran bulanan sebanyak RM 200 sebulan ..
    Mohon bantu saya ..

  • Salam sya harp ada org dpt membantu sy..sy x kerja sbb jaga mak yg tlh uzur..ank pun x dpt nk sekolah sbb x ada duit belanje..tambah ada plk jaga ank yatim 2 org..ank sndri 3 org..pempes mak dh hbis..brg dapor pn dh nk hbis.. Ini no akaun sy 158060530321 maybank lenny marina..ini nombor fon sy 0149328235

  • assalam… saya memerlukan duit untuk tampung keluarga saya… kerana sya tidak berkerja.. dia atas sebab yang tertentu…. harap anda boleh membantu saya dan keluarga… 162508147146 ikhsan alif bin sulaiman maybank.. terima kasih…

  • Memerlukan duit untuk bayar yuran persekolahan anak.. Jika ia rezeki ku.. Bantulah aku.. Gaji tak pernah cukup

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.