Program Bantuan Komuniti

Anda ada masalah kewangan..??? Anda berhutang..??? Blacklist..???Penganggur..??? surirumah ..?? yang mahu cari pendapatan sampingan..???

Jom sertai Program Bantuan Komuniti di mana hanya
bermodalkan RM1O RINGGIT SAHAJA!!! 100% terus ke Akaun Bank Anda..

Peringatan!!! ini bukan bisnes jual barang, mlm atau skim cepat kaya…

Carian iklan dari Google :

  • bantuan komuniti 1 malaysia
  • bantuan komuniti 1malaysia
  • komunitiiklas
  • krubal tipu
  • program bantuan komuniti
  • apa itu krubal

8 Replies to “Program Bantuan Komuniti”

  • Laa kredit banyak takleh guna sebab airtime habis …hehe
    >Mai la guna simkad kami rm 10 je kekal no lama
    Free tuh 2tahun 4bulan …
    Anda topup naik lagi angka tempoh rm1 sehari ishh tak mau ke..

    Internet anda laju berdesup ? Takguna laju jika cepat quota abis dan semakin perlahan akhirnya taksedar dah jadi pay per use abis baki kredit kena sebat…

    > Kelajuan data kami sekata sampai quota anda tamat dan data stop tanpa ganggu baki kredit anda mana lah tahu kan kecemasan adalah baki kredit nak standby call ke sms ke .kiki..

    Voice mail …orang tak jawab anda kena tanggung kredit dipotong dah la mcm tu ,kadar panggilan biasa pun kena sekali .walau bawah 10 saat ..

    >Simkad kami. Kadar 5 sen adalah kadar bawah 10 saat yg dicaj
    Tanpa kos voice mail

    >Call servis centre? Kami free jer

    >Friend and family …semua telco termasuk talian tetap tm ….hehe kau ade?

    >Jana pendapatan mestilah ada

    Mahal ke simkad kami ? Rm 10 je

    Jom kekal no lama anda dengan simkad kami
    .
    Whatapps ke 017 9661748

    Best bro …

Leave a Reply to azizul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.