TERLALU KURUS??. NAK NAIKKAN BERAT BADAN TAPI MASIH BELUM BERJAYA HINGGA KINI..ANDA PERLUKAN PRODUK INI.!!

Adakah anda diantara golongan seperti diatas??.telah lama dalam situasi KURUS..kurang selera makan,.kalau yg makan banyak pon..berat badan tak pandai naik-naik.

Memperkenalkan KILOUP, candy sbg assisstant anda mencapai impian nak NAIKKAN BERAT BADAN ke tahap yg ideal. Ia mengandungi:-

VITAMIN C: – mencantikkan kulit, mngandungi anti-oksidan.

COLLAGEN:- mengandungi protien yg tinggi utk sel2 otot membesar dgn sekata.

SOY PROTEIN:- membantu menaikkan saiz otot,

PEA PROTIEN:- kaya dgn nutrisi zink yb membantu penghadaman protein dan karbohidrat – khasiat daripada kacang pea membantu dalam penambahan berat.

KELEBIHAN KILOUP YG PERLU ANDA KETAHUI:
=> tambah isi badan dan bukannya tambah isi lemak
=> tambah selera makan berganda-ganda
=> memberi tenaga seharian
=> stabilkan metabolisme yg tinggi
=> menambahkan berat badan
=> melenakan tidur makam anda
=> berbentuk tablet yg hanya perlu dikunyah
=> rasa vanilla yg sangat sedap
=> 1000mg per tablet, sangat kuat
.
.
Hanya 7 hari dah rasa PERUBAHAN
Sangat Jimat, Murah..mana nak dapat 1 tablet = 1000mg.
Selamat dan HALAL
Sangat mudah utk dimakan, Tak perlu dibancuh, Hanya 1 biji waktu pagi & 1 biji waktu malam.

Whatsapp “KILOUP” dan hantar ke 60102335011
Whatsapp “KILOUP” dan hantar ke 60102335011
Whatsapp “KILOUP” dan hantar ke 60102335011

(nak lebih mudah, sila Klik kat WEBSITE LINK)

**jom sama2.

JUS BIKIN SUAMI SAYANG

Sungguh tak sangka, dapat jugak menambat hati encik suami tersayang, macam dulu-dulu mula bercinta..ehem-ehem..terubat rasa rindu pada detik-detik seperti tue..
Betul apa orang berpengalaman kata, nak pikat suami, jaga dalaman dulu..kita pun memang nak jaga, tapi belum jumpa cara lagi time tue..tapi sekarang, minum + minum + minum..wow kesannya memang superb!!!
Bonus kredit pun dapat, bukan dalaman jer yg dapat dijaga..malah luaran pun dapat jaga sekaligus..nie yang best sangat-sangat..sampai encik suami pun tegur perubahan yang ada. kira OK la tue kannn..sapa lagi nak tegur dan perasan, kalau bukan encik suami yg nampak dulu..hehehe..
Kawan-kawan diluar sana, jangan abaikan info ini, kalau terlepas..kena “google” balik la jawabnya.
Kepada abang-abang kat sana, hadiahkan buat isteri tercinta, mesti tak menyesal punyer..yang menyesal nanti kalau terlepas jerr..
Jangan lupa KLIK Website Link (tulisan color biru tue yer..LIKE sekali supaya boleh buat rujukan bila-bila masa.
Jom kawan-kawan, pencarian utk episod memikat suami, ada jawapannya disini..jangan lama sangat buat keputusan. Miliki & try minum dulu, baru taw aumnya macam mana.
NAK CEPAT??.Whatsapp jer ke 019-8318910

KULIT MUKA YG MEMPERSONAKAN, AKHIRNYA BEBAS DARI JERAGAT..(MUSUH TANPA DIUNDANG)

JERAGAT OH JERAGAT!!!..bukanlah maslah asing bagi masyarakat kini, namun ada yg masih TAK ENDAH ttg bab nie,..bonus kredit anak gadis yg pentingkan kecantikan muka, jgn murung2 kerana wujudnya jeragat sbg masalah BESAR..penawarnya dah ADA!!..agar jeragat malu nak timbul lagi..

Usah bersedih lagi!! jom SERANG & NYAH-KAN JERAGAT!!!

Minum jerr jus yg sedap nie, utk 2X sehari..tanpa sebarang suntik bagai..OPPS!!..bukan utk rawat jeragat jerr tauu..tengok lah pic yg ada tue..cantik memukau kulit mukanya..

===========================

APAKAH KEBAIKAN JUS LENTIK DARA?

** membakar 8x lemak, ** membuang toksin & racun dari badan, ** mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga, ** melancarkan peredaran darah, ** berkesan utk menyekat gula & karbohidrat, ** meningkatkan imunisasi badan.

…dan PALING ISTIMEWA!!
** mencerahkan & melembabkan kulit seara semula jadi, ** kulit muka semakin cantik & menaikkan seri wajah, ** merapatkan hubungan intim suami isteri.

CIRI2 JUS LENTIK DARA:
** 100% semulajadi, tiada bahan kimia, tiada kesan sampingan, ** produk Muslim, dikilangkan dari kilang bertaraf GMP, dijamin Halal, ** perisa jus buah-buahan yg sangat sedap.

CARA PENGAMBILAN:
1 sudu waktu pagi sebelum saraan
1 sudu waktu malam sebelum tidur
Sebotol 250mls

============================

boleh klik & lihat Pelbagai Testimoni dari para pengguna jus ini..caranya klik WEBSITE LINK (tulisan warna biru)

============================

HARGA:
RM75.00 (S/M) sebotol @ RM80.00 (S/S) sebotol

tambah belanja pos,
RM7.00 (S/M) @ RM10.00 (S/S)

===========================

NAK ORDER;
Whatsapp ===>> +60198318910
Whatsapp ===>> +60198318910
Whatsapp ===>> +60198318910

#ProdukSempoiJusLentikDara

EPISOD MEMIKAT ENCIK SUAMI TERSAYANG

Bila Encik Suami dah mula “perasan” dgn perubahan fizikal akak2..hasil penangan dari Jus Sedap..teruskan minum jus ini supaya “penangan seterusnya” membuatkan si dia terkedu lagi dan lagi..

Biarlah Encik Suami terkebil2 memandang isteri sendiri dari terkebil2 memandang org diluar sana..amboi..!!

Rasanya NAK dak jadi cam tue??..WOW!!!.masih blom terlambat lagi nak bertindak..JOM FOLLOW!!!

=====================

APAKAH KEBAIKAN JUS LENTIK DARA?

** MEMBAKAR 8X lemak , ** MEMBUANG TOKSIN & racun dari badan, ** MENGAWAL nafsu makan agar sentiasa kenyang & bertenaga, ** MELANCARKAN peredaran darah, ** Berkesan menyekat gula & karbohidrat, ** Meningkatkan imunisasi badan.

..dan yang PALING ISTIMEWA
** MENCERAHKAN & melembabkan kulit secara semulajadi, ** KULIT semakin cantik & menaikkan seri wajah, ** MERAPATKAN “hubungan intim” suami & isteri.

CIRI2 JUS LENTIK DARA
** 100% SEMULAJADI, ** pRODUK muslim, DIKILANGKAN dari kilanga bertaraf GMP, dijamin Halal, ** Perisa Jus Acaiberry yg sangat sedap.

CARA PENGAMBILAN
1 SUDU waktu pagi sebelum sarapan
1 SUDU waktu malam sebelum tidur
ebotol 20mls

=============================

boleh klik WEBSITE Link (tulisan warna biru) utk melihat pelbagai testimoni

=============================

HARGA:
RM 75.00 (SM) @ RM 80.00 (S/S)

tambah belanja pos:
RM 7.00 (SM) @ RM10.00 S/S)

=============================

NAK ORDER:

Whatsapp ==> +60198318910
Whatsapp ==> +60198318910
Whatsapp ==> +60198318910

#ProdukSempoiJusLentikDara

MINUM DAN DAPATKAN MANFAATNYA

Semua orang mengimpikan tubuh badan yang sihat walafiat, mengimpikan berat badan yang ideal dan sesuai. Jauh sekali nakkan tubuh badan yang bermasalah dari segi fizikalnya. Tidak dinafikan kemunculan lemak yang berlebihan didalam tubuh badan kita adalah penyumbang kepada hadirnya penyakit-penyakit kronik.

Tidak mahu memelihara lemak-lemak yang berlebihan didalam badan?
Tidak mahu membiarkan penyakit-penyakit kronik menghinggapi tubuh badan kita.

Telah banyak testimoni yang muncul setiap hari..ianya bukti kepada kita tentang kemampuan Jus Deina terhadap kehidupan seharian kita.

Ayuh segera bertindak.!!..Whatsapp ke 0198318910 untuk info lanjut.

Klik juga WEBSITE LINK untuk info-info penting, pastikan anda tidak ketinggalan.!!

#ProdukSempoiJusDeina

NASI LEMAK HIDANGAN SETIAP PAGI

Fuyoh..sungguh sedap rasanya Nasi Lemak, mesti pekena setiap pagi..
Tahukah anda sepinggan nasi lemak yang menjadi hidangan setiap pagi, amik masa 5 minit untuk menjamahnya..TETAPI memerlukan jogging selama SEJAM untuk membakar kalorinya.

Nakkan kesan pantas seawal 7 HARI tanpa perlu berlapar dan senaman yang ekstrim???

Jom amalnkan Jus Deina dengan hanya 2 sudu setiap hari.

Jom bertindak cepat..whatsapp ke 019-8318910 untuk info lanjut.

Jagan lupa klik WEBSITE LINK (tulisan yang berwarna biru) dibahagian bawah untuk info lanjut buat tatapan anda.

#ProdukSempoiJusDeina

Jom Cantek Untuk Suami

Tengok akak kita sorang nie, usaha nak lawa untuk suami tercinta..
Nak penampilan yang menarik lagi menawan, lagi-lagi bagi golongan yang dah berkahwin, memang sentiasa ada jalannya..tak mustahil.
Alhamdulillah setelah 3 botol Jus Lentik Dara diamalkan, lihatlah perubahannya..Wow..!!!..akak-akak yang lain kat luar sana, nak tengok jer ker atau nak follow akak nie?

Jom follow rapat-rapat..whatsapp segera ke 0198318910.
Jangan lupa klik WEBSITE LINK (yang berwarna biru tu, kerana banyak info lanjut disana).

#Lentikdara_legacy969
#LentikDaraInternational
#ProjekTarikDuit

Sepinggan Nasi Lemak Kepada Anda

Tahukah anda,..sepinggan nasi lemak yang kita makan selama 5 minit, tapi memerlukan jogging selama sejam untuk membakar kalorinya..
Ni baru sepinggan, kalau lebih sepinggan tu camne lah agaknyer yerr..

Bagi mereka yang nakkan kesan seawal 7 HARI tanpa berlapar dan senaman yang ekstrim..jom amalkan Jus DEINA..mudah jer,..dengan hanya 2 sudu setiap hari..(2x sehari)

Yang nak rebut peluang nie, jom whatsapp ke 019-8318910

**Jangan lupa Klik kat WEBSITE LINK (tulisan berwarna biru) untuk info-info lanjut.

BACKUP UNTUK BAKAR LEMAK

Makin menjadi-jadi Jus Lentik Dara nie, tengoklah akak kita sorang nie..dah turun berat badan 5 kilo dalam masa seminggu jer..tu bau sebotol,..fulamakk!!
Jus yang mengandungi khasiat all-in-one..memang berbaloi-baloi kalau beli..jadi akak-akak kat kuar sana tu, pakat nak tengok jer ker??
Para suami agaknya boleh la hadiahkan 2 botol kepada isteri tersayang, bila lagi kann?..dapat kesan yang positif, isteri awak jugak kann..hehehehee..
so jangan bertangguh lagi, segera bertindak sementara ada masa untuk memiliki jus ini…raya nie jamuan banyak, jangan dok ternak lemak jer yer, jom cari backup nak bakar lemak sama.
Whatsapp ke 019-8318910
Jangan lupa Klik “WEBSITE LINK” (tulisan berwarna biru) untuk info lanjut.

#Lentikdara_legacy969
#LentikDaraInternational
#ProjekTarikDuit

TERBUKTI BOLEH JUGA UNTUK DIABETES

Tak kenal maka tak cinta..Jus Lentik Dara yang kita tahu sebagai jus kecantikan, untuk menurunkan berat badan..alhamdulillah terbukti memberi kesan kepada pada pesakit diabetes. Inilah yang dikatakan sebagai all-in-one produk. Bukan nak cantik jer kita nak..malah pada masa yang sama kita nak sihat..Wow!!.sapa-sapa rasanya yang teruja, bolehlah hadiahkan Jus ini kepada orang-orang tersayang.
Jangan tunggu lama-lama, nanti jauh ketinggalan kat belakang.
Whatsapp kat 019-8318910 untuk order jus ini.
Disamping tu jangan lupa Klik WEBSITE LINK (tulisan berwarna biru) untuk INFO LANJUT tentang Jus Lentik Dara nie.

#Lentikdara_legacy969
#LentikDaraInternational
#ProjekTarikDuit