Tag Archives: cara promosi barang

TIPS PROSPECTING – Cara Nak Promosi

Assalamualaikum & selamat pagi semua..

toko-online

Susah ke berbisnes ? tak susah sbnrnye . Nk thu stepnye ? ok saya ajar ,
👉 mula2 masuk group fb ramai org (kalau nak list group bole pm) the best masuk group yg tk bincang pasal bisnes . Kebiasaannye group yg bukan bisnes ni mereka tak thu ape itu DanaNiaga2u.
👉 lepas join group , kerapkan untuk post tntg cara nak tmbh pendapatan ! (jgn post testimoni langsung kat fb) bole buat mcm ni 👇
‘saya sedang mencari 15 orang terawal untuk sedia terima income rm500 dalam masa 1 minggu , kalau ade yang berminat komen number wasap anda di ruang komen ‘
👉 waktu post juga penting yea , postlah pade waktu2 yg org selalu on , contohnye 👇
8.00am – 9.00am
12.00pm – 2.00pm
8.00pm – 9.00pm
Knapa waktu ni ? ini lah waktu2 kemuncak org2 berfacebook
🌸 Tips posting 🌸
dalam masa 1 jam paling sikit mesti post sebanyak 20 kali , ini bukan sbb nak menyemak dalam group orang , tapi bertujuan untuk org thu yang kite ni serius dalam bisnes kita , yelahh tak kenal maka tak cinta . 😊
✔ Lepas posting , pastikan sentiasa hadir dalam post anda , jgn biarkan ia senyap , maksud saya disini , tiap kali org komen number mereka , korng komen kat post korg . Contohnye 👉 done save / baiklah sudah save / saya akan pm secepat mungkin..
Kenape perlu buat mcm tu ? supaya post anda sentiasa beraDa di atas ..
📌 pastikan save number prospek yea
✔ Dah save number prospek ? ok seterusnya anda pm dulu prospek anda .. Mulekan dgn chat yang indah.. Sperti 👉 hai nama saya ayoi , boleh saya thu nama fb encik shah ke ? saya ade post mengenai cara tambahkan pendapatan di group facebook tadi .
📌pandai2lah gune kreativiti masing2 ye , yg pntg mesti bersopan dan berhemah ye
✔ Ok , dah siap berkenalan dgn prospek ?
Kite teruskan dngan ayat mcm ni 👇
Saye pm anda snbrnye dgn tujuan untuk perkenalkan satu cara baru untuk dapatkan income sebanyak rm500 semiggu , banyyakan tu ? itu pon kalau kite main2 je , bayangkan kalau kite serius ??? mungkin dalam mase 3 hari dah dapat rm500
📌pastikan buat prospek rasa mcm nk thu sgt2 ape yg kite buat , biar dia excited dgn kita.. N kite jgn terlalu excited sgt pulak , igt ! jgn gune pekataan kesat ye !
✔Sekarang prospek akan tertanya tanya kat kite , ape bisnes awak buat ? please terangkan kepada saya ,

1st of all , cite kan latar belakang syarikat , lepas tu , bgi thu la ape name program kite , berapa lama dah bertahan , berapa ramai yg da berjaya , dan mcm2 lagi yg boleh kite selitkan ..
📌jgn bg thu modal , n jgn bg testimoni terlebih dahulu
✔ Lepas cite latar belakang , kite teruskan dgn care kerja .. Kite bg thu ape yg kite kene buat dlm program ni , mcm mane ramai bole berjaya , n igt !! jgn crita modal dahulu !!
📌 masa crite pasal care kerja , jangan sesekali guna ayat “kite kene CARI orang” kakak kakak abg abg , bnyk lgi pekataan yg bole kite gune mcm , kite kene PERKENALKAN , MENGAJAK , dan ape2 yg sesuai , n bukan CARI !

✔Lepas da terangkan jalan kerja , kita teruskan dgn ayat mcm ni 👇
Saya sendiri rasa malu bile saya dapat thu budak sekolah menengah lebih banyak incomenye dari saya , itu belasan thun , umur saya dah puluhan dahh , terasa sangat mencabar , n budak tu sendiri pernah ckp , “kalau saya mampu buat , takkan yg lebih tua dari saya tak mampu buat”
📌 ini salah satu cara untuk kite bakar semngat prospek kita
✔Ok , its time to testimoniall 🎉🎉🎉
📌Bagi sebanyak mungkin testimoni , n lagi bagus kalau kita bg testimoni income 5/6 angka , or kalau ade testimoni dari pelajar sekolah pon bagus jugak.. Takk kesah la berapa income pelajar tu asalkan boleh dijadkkan testimoni ,
✔Dah bgi testimoni ? (testimoni boleh mintak kat kakak2 n abg2 legend kat sni)
📌Skrg barulah boleh kita bagi thu berapa modalnya , pancing dgn ayat mcm ni 👇
“modal tak banyak , org kata kalau habis tak kan jatuh miskin langsung lah , tpi bile abg join bisnes ni , jgn tnye kenapelah dari modal yg ciput boleh jadi besar.. Modal diperlukan hanya rm50 shaja seumur hidup. Sbnrnya modal ini untuk kita juga , dimana hujung thun nanti kita akan ada kan satu majlis pelancaran dimana bayaran nya adalah rm50, so untungnya ahli tak perlu bayar pon , just join n mcm2 manfaatnye ”
✔Dah bg thu modal ? berikan video yg ahli2 DanaNiaga2u dah buat, biar dia lebih faham , yelahh kita kene pastikan org tu betul2 faham.. So takde persoalan yg akan berlaku nanti ..
✔N langkah paling penting utuk pastikan prospek yg kite terangkan tu adalah dgn cara follow up .. Follow up disin bermaksud , sentiasa igtkan prospek, bukan ape, kadg2 prospek kite terlupa untuk bank in duit..
Waktu2 follow up seperti berikut 👇
7hb , 14hb , 21hb ,28hb n paling penting ialah pada 3 hari sblum tibanya hari gaji

Carian iklan dari Google :

  • cara ayat prospekting di fb
  • cara nak promosi barang
  • pdf ayat-ayat prospekting

Sila join Group Whatsapp atau Group Telegram

Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana dengan Bisnes Online. Pastikan anda mendapat Panduan dan Tips dari Upline anda, terutama dari segi Strategi Pemasaran, Teknik PROMOSI dan lain-lain.

1906883

Sila hubungi Upline/penaja anda seperti yang tertera di Dashboard anda. Minta Upline anda masukkan anda ke dalam Whatsapp Group, supaya kita dapat berkongsi tips2 dan perkembangan terkini Perniagaan Online kita…

Jika anda ada aplikasi Android Whatsapp, boleh terus join Group Biz Online, sila click :
Group Whatsapp Iklan

TAHNIAH dan teruskan promosi Perniagaan anda.
SELAMAT MAJU JAYA

.

.

.

.

.

Carian iklan dari Google :

  • group whatsapp lucah
  • telegram lucah
  • link group whatsapp lucah
  • link group whatsapp malaysia
  • group lucah telegram
  • group telegram lucah
  • group lucah whatsapp
  • join group whatsapp malaysia
  • link whatsapp group lucah
  • link whatsapp lucah
  • link group lucah whatsapp
  • link group whatsapp blue malaysia
  • telegram group lucah
  • whatsapp group lucah
  • link lucah telegram
  • lucah telegram
  • join group whatsapp blue
  • group telegram malaysia
  • link telegram lucah
  • telegram group 18 malaysia
  • link group lucah
  • link group lucah telegram
  • group lucah
  • group lucah whatsapp link
  • link group whatsapp lucah malaysia
  • link group whatsapp malaysia lucah
  • group telegram blue
  • group whatsapp malaysia 2016
  • link group whatsapp blue
  • group whatsapp lucah link
  • link group whatsapp cari jodoh
  • group whatsapp video lucah
  • group telegram 18 malaysia
  • group whatsapp malaysia
  • senarai group whatsapp malaysia
  • group whatsapp janda
  • group lucah telegram link
  • group whatsapp noty
  • group whatsapp blue malaysia
  • link telegram group lucah
  • group whatsapp bisnes
  • join group whatsapp janda
  • grup whatsapp lucah
  • join group whatsapp lucah
  • group bisnes telegram
  • group whatsapp cari jodoh
  • nak join group whatsapp lucah
  • group whatsapp janda malaysia
  • senarai telegram lucah
  • whatsapp group lucah link
  • whatsapp group link malaysia
  • group whatsapp 18 malaysia
  • grup lucah
  • link group whatsapp video lucah
  • group whatsapp lucah 2017
  • pautan group whatsapp blue
  • group wasap lucah
  • seks link whatsapp sabah
  • https://www dananiaga2u com/promosi/sila-join-group-whatsapp-atau-group-telegram/
  • link group whatsapp noty malaysia
  • link group whatsapp seks
  • group whatsapp janda link
  • whatsapp group janda malaysia
  • telegram group malaysia
  • group noty telegram malaysia
  • group whatsapp noty malaysia
  • group telegram melayu noty
  • join whatsapp awek melayu
  • group whatsapp janda perak
  • group telegram noty
  • group whatsapp janda melayu
  • link telegram lucah melayu
  • link awek tudung telegram
  • group whatsapp melayu lucah
  • link group whatsapp noty
  • telegram sangap
  • video telegram melayu
  • Telegram awek gersang
  • whatsapp 18 group malaysia
  • telegram group awek
  • nombor whatsapp perempuan bogel
  • telegram melayu tudung
  • tudung bogel telegram
  • group telegram video lucah
  • link group whatsapp noty melayu
  • link gp seks telegram
  • group whatsapp melayu bogel
  • melayu telegram
  • janda gersang telegram
  • nombor wasap awek sabah
  • link group lucah melayu telegram
  • group telegram janda
  • Awek gersang telegram
  • link group blue telegram melayu
  • group noty telegram melayu
  • no wassap lucah
  • group whatsapp janda gersang
  • group whatsapp blue
  • link telegram sangap
  • link telegram noty
  • group telegram noty melayu
  • link telegram melayu18
  • group whatsapp janda perak link
  • group whatsapp bohsia
  • link group lucah whatsapp malaysia
  • link group lucah melayu
  • link group telegram noty
  • join group telegram janda
  • grup wasap blue
  • link lucah telegram malaysia
  • grup janda sangap
  • group wsap janda gersang
  • link telegram awek melayu
  • Nombor whatsapp janda malaysia
  • group telegram melayu gersang
  • join telegram awek melayu
  • link telegram malaysia lucah
  • join whatsapp group blue
  • link group telegram lucah melayu
  • link cerita lucah telegram
  • link group awek melayu telegram
  • grup whatsapp blue
  • group whatsapp awek gersang
  • melayu lucah group telegram
  • Nombor watsapp group awek
  • Group lucah melayu
  • melayu bogel telegram
  • nama group lucah telegram
  • link whatsapp group wanita bogel
  • cerita seks melayutelegram
  • group lucah tele
  • group bohsia telegram
  • link whatsup awek malay
  • group telegram awek
  • No washap janda melayu
  • group seks melayu telegram
  • grouo telegram lucah
  • awek tudung telegram
  • link whatsapp group blue
  • group whatsaap janda kedah
  • group whatapps janda melayu borneo
  • group janda nafsu whatssapp
  • group whatsAap lucah
  • group jnda bogel
  • nombor whatsapp awek sangap
  • group whatsapp awek
  • Group blue melayu telegram
  • telegram seks
  • telegram melayu lucah
  • telegram melayu boleh