JOM SIMPAN DI SWISSCOIN

Crypto currency adalah mata wang digital yang telah diperkenalkan pada tahun 2008, Bitcoin adalah company pertama yg terlibat menerbitkan mata wang digital. Bitcoin bermula dgn nilai usd0.02/token pada 2009 & telah meningkat kpd usd600/token skarang. Crypto currency ini lebih stabil,jimat & mudah berbanding dgn wang kertas. Crypto tidak susut nilai,tidak boleh buat money laundry & tidak ada fees atau charges klu digunakan dikalangan rangkaian atau dipanggil blokchain.

Swisscoin adalah mata wang digital yg terbaru yang diperkenalkan. Syarikat berpengkalan di Switzerland & yang pertama menggunakan euro. Dilancarkan pada bulan Julai 2016 , & telah mempunyai 800,000 members setakat ini. Dilancarkan dgn nilai €0.03/token kini telah bernilai €0.15/token sekarang setelah split ke2 & kini dijangka akan naik ke €0.30/token dlm masa 2,3 minggu lg selepas split kali ke3 .DiJangkakan nilai akan menjadi €1.00 selepas dipasarkan pd public pada bulan Feb 2017…Swisscoin dijangkakan akan menjadi next giant digital currency & akan bersaing hebat dengan bitcoin.

Swisscoin free daftar ahli dan free 100 coin.100 coin free dgn syarat beli pakej minima €25 dan €25 utk buat kad debit. Ahli tetap ahli tetapi 100 coin akan hilang jika tidak aktifkan akaun sebelum 04/02/17.

Bagi;
Nama, username yg tuan/ puan suka..& Email:
Sudah boleh didaftarkan.. Agar menjadi ahli. atau daftar di Website Link yang disediakan.

Setelah tn/pn daftar menjadi ahli, akan mendapat website/ acc yg mengandungi €100 [Rm470] kemudian sudah boleh menaja..

Whatsapp ==> 019 831 8910

BERANI JOIN DAPAT PELUANG

KERANA JOIN AHLI, KITA DAPAT PELUANG..
KERANA SUDI SHARE, KITA LUASKAN RUANG..
KERANA MEREKA DAFTAR AHLI, KITA PULAK DAPAT WANG$$..

Jom join ahli secara FREE (pra-pendaftaran)
Untuk ini tidak perlu keluar 1 sen pun.
Tak perlu potong gaji bulanan..
Tak rugi kalau mencuba, tapi MEMANG RUGI kalau tertinggal info ini…

Kerja cuma “copy, paste & share”
Tiap seorang yang daftar di link peribadi anda, bakal dibayar sebanyak RM30.50/ahli

Sungguh tak perlu Sijil/Diploma/Degree..
Cuma perlu KEMAHUAN dari dalam diri..

Cabar prestasi diri anda melalui link ini, jika berbaloi dengan potensi income yang bakal anda perolehi, maka kita teruskan ke next step..
Syarikat sediakan pelbagai hadiah (gift) naik ke step seterusnya.
Dan jangan lupa CLAIM Income$$ yang layak dengan anda..

Cepat jangan terlambat..!!!
Luaskan Ruang Dengan Hadirnya PELUANG.

Cara: KLIK jer bahagian website link (terdapat link pendaftaran percuma) dan isi segala butiran yang diperlukan..dan SUBMIT.

JIMAT 50% BAYARAN BIL BULANAN

KHUSUS UNTUK MEREKA YANG PERLU BERTINDAK MELAKUKAN PENJIMATAN DUIT GAJI TIAP BULAN SAHAJA
Ramai diluar sana sentiasa berfikir & berfikir bagaimana nak kurangkan kos-kos bulanan..kerana tahap perbelanjaan makin hari makin meningkat. Anda mesti ingat 5 tahun lepas berapa gaji bulanan anda?.Berapa pula gaji anda hari ini?.Berapa kenaikan dalam masa 5 tahun yang telah anda terima?.RM200?.RM300?
Hari ini kami berkongsi peluang dengan anda untuk menjimatkan bayaran bil sehingga 50%..kerana apabila berlaku penjimatan, maknanya anda mempunyai peluang untuk meningkatkan simpanan bulanan anda. Bukannya sebulan, dua bulan, tetapi selama setahun!!. Tiap bulan bil-bil tetap dah kena bayar, kalau “skip” alamatnya ada yang tidak lengkap dalam penggunaan harian dirumah masing-masing. Tak kiralah sama ada Bil TNB, Bil Indah Water, Bil Astro, Bil Postpaid…
Jom bersama kami.KLIK LINK dibahagian website…bertindak segera sebelum promosi gempaq ini berakhir pada 30-September-2016..kerana selepas tarikh itu semua harga pakej akan naik +/- 10%..JANGAN SAMPAI TERLEPAS HARGA PROMOSI NIE!!!!!

DAPATKAN DUIT$$ HARI-HARI

Dari setiap cara bayaran kos-kos harian, anda sebenarnya boleh mendapatkan duit$$ sebagai pendapatan harian anda..bunyinya macam mustahil..tapi itu kenyataannya..kena dengan cara yang betul, platform yang semakin dikenali ramai, syarikat yang kukuh, punya perlindungan dari BNM dan testimoni-testimoni yang telah terbukti..
Jom sama-sama kita perbaiki corak perbelanjaan kita, hanya mengubah sedikit SKILL kita gunakan..In Shaa Allah usaha pasti membuahkan hasil..
Anda pasti nak tahu lebih lanjut..Layari laman info saya di: 1rumah1og1asean.blogspot.my
Anda pasti mendapat jawapannya.
Jangan bertangguh lagi, bertindak segera sebelum anda ketinggalan..

Henfon Sebagai Mesin Duit Harian

As-salam & salam sejahtera.
Realiti pada zaman ini, ramai yang mempunyai Henfon. Tak kira yang telah berumur mahupun pun yang masih muda..kanak-kanak pun dah ada henfon..wow!!!..perkembangan teknologi yang begitu pantas.
Ramai yang tahu zaman ini Henfon juga merupakan sumber pendapatan, tiap bulan, tiap minggu malah ada juga yang tiap hari..mesti ada peruntukan khas untuk henfon.
Jom kita perluaskan lagi fungsi henfon ditangan, tak kira harga murah mahupun mahal..bukan sekadar untuk mendail no hp kawan, nak sms, nak whatsapp, wechat, nak update status kat Fb & Instagram..Malah biar Henfon juga sebagai mesin duit harian untuk pemiliknya.
Yang sedang buat bisness jual simkad adalah dialu-alukan untuk bersama Team Kami..yang sekadar pengguna biasa-biasa pun boleh merebut “peluang yang luarbiasa hebat” ini.
KLIK Link berwarna biru untuk segera ke WEBSITE, hanya ikut arahan yang tertera kat situ.
Jangan Tunggu Lama2..Nanti Anda Juga Yang Tertinggal Kat Belakang!!!

Saya Pasti Anda Perlukan Dana

As-salam & salam sejahtera kawan-kawan bisnes sekalian..
Ingin saya kongsikan Peluang Untuk Mendapat Dana, khas kepada kawan-kawan yang inginkan dana bisnes. Saya percaya semua antara kita mempunyai perancangan untuk diri dan keluarga. Sama-sama kita manfaatkan peluang keemasan ini untuk memperoleh dan menambah dana sedia ada. Dengan adanya dana, kita boleh kembangkan bisnes kita dari yang kecil kepada besar sedikit. Dengan adanya dana juga, kita boleh pelbagaikan lagi jenis bisnes yang kita ceburi. Anda dari golongan bisnes pastinya ternanti-nanti peluang ini.
Pastikan anda KLIK Link berwarna biru pada WEBSITE LINK..dan sila layari homepage Teknik Mendapat Dana. Semoga perkongsian ini bermanfaat buat kawan-kawan semua.
Yang penting, pastikan bahawa anda bukanlah orang terakhir membaca iklan ini..kerana yang terakhir adalah RUGI..!!!

Dapatkan Dana Anda

Salam sejahtera kepada rakan-rakan seperjuangan..
Saya ingin berkongsi PELUANG kepada yang betul-betul berminat sahaja untuk mendapat DANA.
Tak kira apa pun latar belakang anda, sama ada nak mencari dana untuk bisnes atau dan buat saving sendiri pun takper. Dipersilakan untuk melayari homepages yang telah saya sediakan. Sila Klik “Website Link” berwarna biru..
Program bercirikan “First Come First Serve”..sapa lambat kena dok belakang. Tiap hari ramai ahli baru yang sign-up. Ramai juga yang telah mendaftar lebih dari satu akaun. Jom kawan-kawan..segera bersama Team kami..pastikan anda bukan orang terakhir membaca iklan ini.!!!