“…LEPAS TAMAT PKPP HUTANG YANG ADA WAJIB DIBAYAR . NI CARA AKU SETEL MASALAH HUTANG LEBIH RM10K…”

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Aku kerja makan gaji.. hujung bulan gaji cukup makan jer. Tak cukup untuk tanggung kos anak bini, rumah, komitmen bagai. STRESS!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Sampai satu tahap, aku rasa agak susah nak bertahan dengan gaji ni. Kalau berlanjutan macam mana aku nak tanggung kos belanja harian, hutang sana sini lagi tak bayar!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
So.. aku usaha cari jalan lain untuk tambah income.. Dipendekkan cerita, aku pun dapat info tentang “Bisnes Shopee!”
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Bisnes Shopee ni tak susah dan tak banyak kerja nak buat, tak perlu nak update post menjual tiap-tiap hari kat facebook, tak perlu kejar customer kat whatsapp..
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah sekarang masa aku lebih banyak layan anak bini kat umah, rezeki pun semakin bertambah, mampu beli kereta, rumah idaman dan paling best hutang aku dah setel!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Aku percaya semua ni asbab usaha keras aku cari jalan penyelesaian tanpa putus asa dan buat pelaburan untuk dapatkan ilmu..
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Berbalik pada bisnes Shopee tadi.. aku hanya jual barang yang biasa orang jual macam pakaian dan supplement. Tapi ada 3 teknik special yang aku pakai yang buatkan sales aku laju & income aku melonjak naik!
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Alhamdulillah, sekarang income aku dari Shopee maintain dapat RM3000 – RM4000 seminggu & income setahun aku mencecah lebih RM100,000. Buat Part Time je. Ok la kan tu, boleh nyimpan untuk belanja..
‍‍‍‍‍‍
‍‍‍‍‍‍
Mana tau rezeki korang dalam sebulan dua dari sekarang dah boleh hit income 4-5 angka kan . Yang tengah struggle nak kawin tu boleh buat boleh kumpul duit kawin kan.? Aminnn.. Terus rebut peluang emas ni depan mata!

‍‍‍‍‍‍sifuash.com/freegoldbar/?ref=Kerjaya

Anda Sibuk Tetapi Ingin Jana Pendapatan Sampingan

Platform Baru Dilancarkan

Khas Untuk Mereka yang Sibuk Bekerja Tetapi Ingin Cari Duit Sampingan
Platform ini akan membantu anda menjana pendapatan pasif setiap bulan secara automatik

X perlu jual barang
X perlu modal besar
X perlu simpan stok
X perlu pos barang
X perlu follow prospek
Dan Paling Best
Nak Promosi boleh
Tidak promosi pun boleh

Nak maklumat lanjut bagaimana Kami bantu Anda