TIPS PROSPECTING – Cara Nak Promosi

Assalamualaikum & selamat pagi semua..

toko-online

Susah ke berbisnes ? tak susah sbnrnye . Nk thu stepnye ? ok saya ajar ,
👉 mula2 masuk group fb ramai org (kalau nak list group bole pm) the best masuk group yg tk bincang pasal bisnes . Kebiasaannye group yg bukan bisnes ni mereka tak thu ape itu DanaNiaga2u.
👉 lepas join group , kerapkan untuk post tntg cara nak tmbh pendapatan ! (jgn post testimoni langsung kat fb) bole buat mcm ni 👇
‘saya sedang mencari 15 orang terawal untuk sedia terima income rm500 dalam masa 1 minggu , kalau ade yang berminat komen number wasap anda di ruang komen ‘
👉 waktu post juga penting yea , postlah pade waktu2 yg org selalu on , contohnye 👇
8.00am – 9.00am
12.00pm – 2.00pm
8.00pm – 9.00pm
Knapa waktu ni ? ini lah waktu2 kemuncak org2 berfacebook
🌸 Tips posting 🌸
dalam masa 1 jam paling sikit mesti post sebanyak 20 kali , ini bukan sbb nak menyemak dalam group orang , tapi bertujuan untuk org thu yang kite ni serius dalam bisnes kita , yelahh tak kenal maka tak cinta . 😊
✔ Lepas posting , pastikan sentiasa hadir dalam post anda , jgn biarkan ia senyap , maksud saya disini , tiap kali org komen number mereka , korng komen kat post korg . Contohnye 👉 done save / baiklah sudah save / saya akan pm secepat mungkin..
Kenape perlu buat mcm tu ? supaya post anda sentiasa beraDa di atas ..
📌 pastikan save number prospek yea
✔ Dah save number prospek ? ok seterusnya anda pm dulu prospek anda .. Mulekan dgn chat yang indah.. Sperti 👉 hai nama saya ayoi , boleh saya thu nama fb encik shah ke ? saya ade post mengenai cara tambahkan pendapatan di group facebook tadi .
📌pandai2lah gune kreativiti masing2 ye , yg pntg mesti bersopan dan berhemah ye
✔ Ok , dah siap berkenalan dgn prospek ?
Kite teruskan dngan ayat mcm ni 👇
Saye pm anda snbrnye dgn tujuan untuk perkenalkan satu cara baru untuk dapatkan income sebanyak rm500 semiggu , banyyakan tu ? itu pon kalau kite main2 je , bayangkan kalau kite serius ??? mungkin dalam mase 3 hari dah dapat rm500
📌pastikan buat prospek rasa mcm nk thu sgt2 ape yg kite buat , biar dia excited dgn kita.. N kite jgn terlalu excited sgt pulak , igt ! jgn gune pekataan kesat ye !
✔Sekarang prospek akan tertanya tanya kat kite , ape bisnes awak buat ? please terangkan kepada saya ,

1st of all , cite kan latar belakang syarikat , lepas tu , bgi thu la ape name program kite , berapa lama dah bertahan , berapa ramai yg da berjaya , dan mcm2 lagi yg boleh kite selitkan ..
📌jgn bg thu modal , n jgn bg testimoni terlebih dahulu
✔ Lepas cite latar belakang , kite teruskan dgn care kerja .. Kite bg thu ape yg kite kene buat dlm program ni , mcm mane ramai bole berjaya , n igt !! jgn crita modal dahulu !!
📌 masa crite pasal care kerja , jangan sesekali guna ayat “kite kene CARI orang” kakak kakak abg abg , bnyk lgi pekataan yg bole kite gune mcm , kite kene PERKENALKAN , MENGAJAK , dan ape2 yg sesuai , n bukan CARI !

✔Lepas da terangkan jalan kerja , kita teruskan dgn ayat mcm ni 👇
Saya sendiri rasa malu bile saya dapat thu budak sekolah menengah lebih banyak incomenye dari saya , itu belasan thun , umur saya dah puluhan dahh , terasa sangat mencabar , n budak tu sendiri pernah ckp , “kalau saya mampu buat , takkan yg lebih tua dari saya tak mampu buat”
📌 ini salah satu cara untuk kite bakar semngat prospek kita
✔Ok , its time to testimoniall 🎉🎉🎉
📌Bagi sebanyak mungkin testimoni , n lagi bagus kalau kita bg testimoni income 5/6 angka , or kalau ade testimoni dari pelajar sekolah pon bagus jugak.. Takk kesah la berapa income pelajar tu asalkan boleh dijadkkan testimoni ,
✔Dah bgi testimoni ? (testimoni boleh mintak kat kakak2 n abg2 legend kat sni)
📌Skrg barulah boleh kita bagi thu berapa modalnya , pancing dgn ayat mcm ni 👇
“modal tak banyak , org kata kalau habis tak kan jatuh miskin langsung lah , tpi bile abg join bisnes ni , jgn tnye kenapelah dari modal yg ciput boleh jadi besar.. Modal diperlukan hanya rm50 shaja seumur hidup. Sbnrnya modal ini untuk kita juga , dimana hujung thun nanti kita akan ada kan satu majlis pelancaran dimana bayaran nya adalah rm50, so untungnya ahli tak perlu bayar pon , just join n mcm2 manfaatnye ”
✔Dah bg thu modal ? berikan video yg ahli2 DanaNiaga2u dah buat, biar dia lebih faham , yelahh kita kene pastikan org tu betul2 faham.. So takde persoalan yg akan berlaku nanti ..
✔N langkah paling penting utuk pastikan prospek yg kite terangkan tu adalah dgn cara follow up .. Follow up disin bermaksud , sentiasa igtkan prospek, bukan ape, kadg2 prospek kite terlupa untuk bank in duit..
Waktu2 follow up seperti berikut 👇
7hb , 14hb , 21hb ,28hb n paling penting ialah pada 3 hari sblum tibanya hari gaji

Carian iklan dari Google :

  • cara nak promosi barang
  • pdf ayat-ayat prospekting

13 Responses to TIPS PROSPECTING – Cara Nak Promosi

  1. Azmir33 says:

    Wassap Azmir33.emil.www.danaiaga2u.com

  2. sharull says:

    0162391747 ws saya

  3. mohd effendi says:

    bole bagi listing group ramai.email atau wassap fendy 0129771769

  4. Assalamualaikum & selamat pagi semua..

  5. amir says:

    group promote barang

  6. Ima says:

    Boleh saya dapatkan testimoni2?

  7. norazrina says:

    Ya Allah happy sangat dapat feedback positif yunk kita ni dah jatuh cinta dengan Qm uolls!!
    BARU 5KAPSUL DAH NAMPAK PERUBAHAN❗❗
    “Serius jerawat kecut,xberminyak”
    Bulan depan nak repeat order
    Jap nak nangis

    Masih tak percaya dengan produk qm?
    Tunggu ap lagi jom grab. Jangan risau sis akn guide korang smpai berjaya macam sisto kita ni berminat blh wsapp 0133453716

  8. Dgn hanya RM10 anda mampu mengubahnya

  9. Mohd Radi says:

    Saya minat sangat ayat ni {mula2 masuk group fb ramai org (kalau nak list group bole pm)}…boleh saya dapatkan list group tu… wasap 0163119225 / email : mohdradisamsudin@gmail.com . T.ksh

  10. Conan klate shop says:

    Sedang mencari accesories handfone yg murah???
    Tahniah kerana anda berada ditempat yg betul

    Di sini kami menjual barangan yg jauh lebih murah berbanding

    Headphone bluetooth
    Adopter samsaung
    ⚡Power bank pineng

    Anda risau kerana mungkin akan ditipu?
    Jangan risau kami juga turut serta

    BERHENTI BAZIRKAN WANG ANDA DENGAN MEMBELI BARANGAN YG MURAH PADA HARGA YG MAHAL..

    Apa tunggu lagi sila wathsapp kami di:-
    0148362317

  11. Saya suka website dananiaga2u. Banyak info tentang bisnes dll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.